Výhodné Výměny oleje Praha
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Výhodné Výměny oleje Praha
Čau,objevil jsem tohle to nevypadá zle
http://pumba.cz/praha/deal/udrzujte-sve ... vu-v-hodno
http://pumba.cz/praha/deal/udrzujte-sve ... vu-v-hodno
- Reklama
Re: Výhodné Výměny oleje Praha
Z koho tady delas debily?
Rezervace nutná předem na tel.:774351980 nebo milizar@seznam.cz
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- valach
- **
- Kontaktovat uživatele:
To je ale blb, co? Dělá si reklamu
Sonáta 2.0 16v r.v.96 102kW
Fiat punto sporting 1.2 16v r.v.2000 6rychlostní 59kW
Škoda Fabia 1.4 Mpi r.v.2000 50kw
Fiat punto sporting 1.2 16v r.v.2000 6rychlostní 59kW
Škoda Fabia 1.4 Mpi r.v.2000 50kw
milizar: By mě zajímalo, jestli tvé IQ je vyšší, než vyskozita vyjetého oleje . Styď se, takhle mystifikovat a lhát . Ale až v příštím týdnu pojedu přez Prahu, tak se tam podívám, co že to je za servis a kolik hvězdiček z pěti, bych ti udělil.
Hyundai i30 Comfort, 1,6 CRDi VGT - 85kW, Vivid Blue, 07 / 2010.
Oil: Shell Helix Diesel Ultra 5W-30. Benzina - Verva Diesel / Euro Oil - Optimal Diesel (bez biosložky) + VIF
"Ať to má kozy nebo kola, vždy s tím budou problémy".
Oil: Shell Helix Diesel Ultra 5W-30. Benzina - Verva Diesel / Euro Oil - Optimal Diesel (bez biosložky) + VIF
lada: tak si tam hlavne nenech menit olej..ale ono by te to za tu cenu asi ani nenapadlo..
i kdyby to milizare nebyla nabidka od tebe, tak ani v nejmensim zajimava neni, nemluve o cene pred voucherem, ta je jeste drazsi nez v autorizaku...
i kdyby to milizare nebyla nabidka od tebe, tak ani v nejmensim zajimava neni, nemluve o cene pred voucherem, ta je jeste drazsi nez v autorizaku...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
ale tam o ceně kolik tě ta výměna, nepadlo ani slovo tam je jen napsané, že za těch x korun dostaneš voucher na slevu 500,- ale ta výměna tě může přijít třeba na 1800,- takže tě to bude stát stejně 1800-500+39 jestli jsem to dobře pochopil
Hardcam: Na olej jedu v příštím týdnu do Ústí k Hášovi. Ve čtvrtek to bude rok, co jsem si koupil , tak tam už jsem objednán na první preventivní prohlídku. Olejíček mám svůj vlastní
Hyundai i30 Comfort, 1,6 CRDi VGT - 85kW, Vivid Blue, 07 / 2010.
Ale jinak měl dobrej nápad, jen to provedení bylo maličko horší
ale tak každej si chce dnes vydělat a uživit se, tak bych mu to nezazlíval a dokonce vám dá 500kc slevu no neber to od kamaráda z autoklubu.
ale tak každej si chce dnes vydělat a uživit se, tak bych mu to nezazlíval a dokonce vám dá 500kc slevu no neber to od kamaráda z autoklubu.
Když jsem byl naposled v servisu ještě s Lancií tak za výměnu i s prací a filtrem chtěli necelých 1500 a to bez jakékoli rádoby slevy. Tohle je jak od Horsta aneb nechci slevu zadarmo.