no to zkus viď, ale tejka ho na 14 dní nezatěžuj tímhle, jede do Itálie za italama a italkamaKyrglík píše:Byla by třeba šniclárna a Tiburon...To by šlo,ne???Zkusím to asi navrhnout co na to Borek....
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
no to zkus viď, ale tejka ho na 14 dní nezatěžuj tímhle, jede do Itálie za italama a italkamaKyrglík píše:Byla by třeba šniclárna a Tiburon...To by šlo,ne???Zkusím to asi navrhnout co na to Borek....
Jo jo,do kufru...Nejdřív do sudu s kyselinou,pak si mě dá do kufru a šup se mnou do Orlický přehradyJouda píše:no to zkus viď, ale tejka ho na 14 dní nezatěžuj tímhle, jede do Itálie za italama a italkamaKyrglík píše:Byla by třeba šniclárna a Tiburon...To by šlo,ne???Zkusím to asi navrhnout co na to Borek....![]()
no, ale zkus to i tak třeba si Tě přibalí do kufru
![]()
orlík = tyglíkKyrglík píše:Jo jo,do kufru...Nejdřív do sudu s kyselinou,pak si mě dá do kufru a šup se mnou do Orlický přehradyJouda píše:no to zkus viď, ale tejka ho na 14 dní nezatěžuj tímhle, jede do Itálie za italama a italkamaKyrglík píše:Byla by třeba šniclárna a Tiburon...To by šlo,ne???Zkusím to asi navrhnout co na to Borek....![]()
![]()
Hele,já ti dám Tyglíka!!!Joudo jeden Joudovatej....Jsem KyrglíkJouda píše:orlík = tyglíkKyrglík píše:Jo jo,do kufru...Nejdřív do sudu s kyselinou,pak si mě dá do kufru a šup se mnou do Orlický přehradyJouda píše: no to zkus viď, ale tejka ho na 14 dní nezatěžuj tímhle, jede do Itálie za italama a italkama![]()
![]()
![]()
Ach jo.. tak mám zase smůlu.. i když.. někdy bys moh třeba zůstat doma ty a já bych vyvez rodinuBorek píše:Čéče,musíš vydržet na adopci.Auto mám jen pro čtyři(já,manželka a 2 dcery=plno) a poslouchat jak se hádáš s drerama,kdo dnes zůstane doma a nejede na výlet......Zítra jim řeknu,že k moři beru synka Martase a jedna zůstává doma.......
to by byl mazec.
![]()
Jsou to moje princezny(i s královnou-manželkou)a zatím je měnit nebudu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |