jsem se včera nudil tak jsem si dal pivko a upravil křídlo
tu pár fotek
![Tuscani :tus:](./images/smilies/icon_tuscani.jpg)
![Tuscani :tus:](./images/smilies/icon_tuscani.jpg)
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
hlavně to má strukturu karbonu takže i na dotek superYurii píše:Ty falešný kcharbóni mne moc nejedou ale tohle alespoň vypadá hezky.
jednou určitě ale 3M Di-noc pry vydrží 5let uvidímer_e_n_e píše:uvidime, kedy sa ti to zacne odlepovat...
Ahoj našel jsem 15m karbonu za 5000,- což je hodně dobrá cena ale sam bych to nevzal je toho pro mě moc ale na pul bych to vzal co?GALA píše:no ja to urcite hodim na kapotu a strechu...a to kridlo ma presne takto tiez napadlo......a inak uz som videl wrapovat aj alu disky...brutalita...
Hele jestli je to od 3M se strukturou, tak bych si určitě tak 4m vzal .... a jak je široká?tomijas píše:Ahoj našel jsem 15m karbonu za 5000,- což je hodně dobrá cena ale sam bych to nevzal je toho pro mě moc ale na pul bych to vzal co?GALA píše:no ja to urcite hodim na kapotu a strechu...a to kridlo ma presne takto tiez napadlo......a inak uz som videl wrapovat aj alu disky...brutalita...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |