Zdravím členy
Mám problém na GT nejspíš tuším čím to bude,jen chci vědět váš názor.Problém je takový že při startu nemám vůbec žádnej tlak v palivové liště tudiž musím startovat třeba 3x,4x a pak když to chytne,běží to v pořádku,nic nezlobí,výkon furt stejný...jakmile vypnu motor,musím to opakovat zase i klidně po okamžitém vypnutí motoru.
I když zkusím odvzdušnit rail neteče benzín,ani kapka....
Na 80% zhruba vím co to může dělat...
Díky za odpověď
Ztráta tlaku v railu
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
- Piskotkiller
- Moderátor
Ztráta tlaku v railu
Hyundai Scoupe GT
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
Re: Ztráta tlaku v railu
tak tlak v té liště ovlivňuje co? čerpadlo, a regulátor tlaku, že? tudíž buď jedno nebo druhý, spíš ten regulátor bych řekl...
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- black_sheep
- Moderátor
ještě možná jestli tam nemáš nějaké zabezpečovací zařízení?
I ❤ cars
- Piskotkiller
- Moderátor
je to čerpadlem,musel sem tam dát alternativu z Punta,pač mě to nechalo v Budějovicích a já potřeboval odjet,tak sem tam hodil z Punta pač mě přišlo pod ruku.....takže za cca tři hoďky sem zas mohl frčet....prostě sem rychle potřeboval nějaký čerpadlo....ale zjistil sem že musím s ním na vícekrát startovat takže ještě jednou si nejspíš lehnu pod to auto....
Hyundai Scoupe GT
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Když je špatněj ventil v railu tak motor akorát neudrží volnoběh jinak se s tim jet dá Furt samý čerpadla, se z toho jednou zcvokneš normálně
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- Piskotkiller
- Moderátor
no to teda odešlo z dalších neznamých důvodů,pač nádrž byla téměř plná takže si zas někdy pod to lehnu a silně uvažuji nad tím že změním nádrž a přístup k čerpadlu
Hyundai Scoupe GT