prosím o radu výška Galloper
Moderátor: Moderátoři
prosím o radu výška Galloper
Tak už týždeň som majiteľ krátkeho Galloperu 1999, Dnes som zistil, že je naklonený na ľavú stranu, lemy blatníkov od zeme: ĽP 82,5, PP 87,5, ĽZ 84, PZ 89,5 cm, vie mi niekto poradiť prečo to tak je a čo sa stým dá robiť? Ďakujem
- Reklama
Re: prosím o radu výška Galloper
asi máš rozhozený torzní tyče dá se to doštelovat
Hyundai Galloper II 2,5 TDI 4x4 rv.99 186.000 km spotř. 12L/100km prodáno
Hyundai Santa Fe 2,7 V6 4x4 rv. 06 automat 64.000 km spotř. 9,9-14,5L/100km dle nálady -- a je prodaná
Octavia II Combi 4x4 1,9TDI a další auta
Hyundai Santa Fe 2,7 V6 4x4 rv. 06 automat 64.000 km spotř. 9,9-14,5L/100km dle nálady -- a je prodaná
dnes som si všimol, že úchyt predného stabilizátoru je odlomený, môže to mať až taký veľký vplyv na výšku?
může to bejt cokoliv prasklé zadní péro atd. takhle se špatně radí
Hyundai Galloper II 2,5 TDI 4x4 rv.99 186.000 km spotř. 12L/100km prodáno
- flashdriver
- **
- Kontaktovat uživatele:
zacni prvni veci, podivej se zda ti neupadly gumy dorazu horniho ramene, pokud to mas prisponovany a neodriznul jsi cca 1,5cm te gumy, tak se ti to drbe o to zelezo proti dorazu a guma se utrhne, tim ti rameno zmeni pozici tak nahouby, ze se ti brzdic opira v rejdu o spodni doraz a servo ti tlaci kapalinu zpatky a jsi bez brzd !!!
doraz stoji cca 400 kus, jsou tam 4
Pak muze byt praskla torzka, ale jeste jsem neslysel, ze by nekomu sama od sebe praskla, spis blbe dotazena kontramatka a povolilo se to, pak ta pruzina, popripade uhnilo ulozeni pruziny. Na dalku se fakt blbe radi, predpokladam, ze jsi to meril na rovine
Odkud jsi?
doraz stoji cca 400 kus, jsou tam 4
Pak muze byt praskla torzka, ale jeste jsem neslysel, ze by nekomu sama od sebe praskla, spis blbe dotazena kontramatka a povolilo se to, pak ta pruzina, popripade uhnilo ulozeni pruziny. Na dalku se fakt blbe radi, predpokladam, ze jsi to meril na rovine
Odkud jsi?
tak zistil som že pravá torzka bola úplne inak prišponovaná ako ľavá, dal som ich narovnako a teraz mám rozdiel už iba 2 cm medzi pravou a ľavou stranou, môžu to byť aj nerovnomerne vyležané zadné pružiny? a ešte musím pripevniť predný stabilizátor o rameno, veľmi by mi pomohla nejaká fotka prosím neodfotí mi to niekto? Ešte vás chcem poprosiť, či by ste mi zmerali výšku od zeme po blatník v najvyššom mieste, ale musíte mať sériového gallopera a pneu 265/70R15, chcem ho zodvihnúť, a neviem či je alebo nieje zdvihnutý teraz, nerád by som to prešponoval veľa takže konkrétne centimetre by mi pomohli ďakujem