imobilizér
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
imobilizér
Zdravím,nikde sem nenašel téma na můj problém,při startu mé lantry,musím zapnout imobilizé,sešlápnout spojku a chytne,(bez sešlápnutí spojky mi auto nenastartuje,tak to funguje)-problém je v tom že když zapnu imobilizér,sešlápnu spojku tak je nulová reakce,jen mi prohasnou kontrolky jak kdybych neměl sešlápnutou spojku.v čem mám problém ?:-)díky
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
Re: imobilizér
jak zapínáš imobilizér? to je nějaká dodělávka nebo jen trošku divně popisuješ otočení klíčku?
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
otočením klíčku ne,nevím jak to popsat,mám na pravo u volantu napichnutí na imobilizér,a mám takovou tu blbustku co musím do toho zasunout aby se mi zapla elektrika,bez toho nemužu ani ventilátor zapnout...
Není vadný ten spínač u spojkového pedálu? To, že Lantra bez sešlápnutí spojky nestartuje, je (pokud se nemýlím) standardní chování. Imobilizér se odblokuje? (jdou spotřebiče, kontrolky apod., které bez odbokování nejdou?)
Tak mojí závadou byl nakonec imobilizér!a urvaný drátek z něj...ten se tedy vyndal....a startování pouze otočení klíčku a sešlápnutí spojky
Stou spojkou jsem to četl...ale u mě jde nastartovat bez spojky...
Hyundai i30 combi 2gen. 1.6 mpi r.v.2015
Škoda Octavia combi 1.9 tdi r.v. 2000
Hyundai Lantra 1.6 16V r.v. 1999
Škoda Octavia combi 1.9 tdi r.v. 2000
Hyundai Lantra 1.6 16V r.v. 1999