Coupe na Ostravsku
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Coupe na Ostravsku
Tomijas-jestli to byla otázka na mě,tak jak jsem psal výše.Mě to dovezli dobří lidé,místního spolku .
Křídlo mám od Zdenka76(ten už svůj obchod - http://www.korea-suv.cz./index.php?sec=zbozi ,prodal) a madla mě dovezl kaliber.Zkus napsat kaliberovi-je spolehlivý,ochotný.....obchod s ním,byl naprosto v pohodě a doplňky je schopný dovézt.
Křídlo mám od Zdenka76(ten už svůj obchod - http://www.korea-suv.cz./index.php?sec=zbozi ,prodal) a madla mě dovezl kaliber.Zkus napsat kaliberovi-je spolehlivý,ochotný.....obchod s ním,byl naprosto v pohodě a doplňky je schopný dovézt.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Reklama
daval si nekdo z vas do auta cip? zajimalo by me za kolik a zda se vubec vyplati hgo tam rvat...
Miluju stručné odpovědi, a snížení hlavy a poladění vaček? na to je taky odpověď ne, nebo by se o tom dalo i uvažovat... jinak sportovní filtr beru jako samozřejmost... a má tady někdo z ovy upravené auto?
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tringi,on nemyslel jestli jsi měl někdy v motoru Čip,ale zda jsi na sedadlo někdy rval nějakého Cipa Není Cip jako Čip.Tringi píše:ne a ne
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
- Markus Huhtimo
- **
2 megaladon - ja mam a Stanley V6 ma. Da se o tom nekdy kecnout, co jsme zjistil za tu dobu...
Tuscani Tiburon 2.0 TURBO - under construction (Shinning white, Koni suspension, Eibach lowering springs, Nokian supersport tyres, Kosei wheels, Brembo brakes, etc.)
Daily driven : Genesis Coupe 3,8 V6, designed by Markus
Daily driven : Genesis Coupe 3,8 V6, designed by Markus
já mám jen 2,0i což je něco jinačího než V6 o něm jsem slyšel ze zvýšení výkonu neni dostatečné k faktu že se zvedne váha a sníží se ovladatelnost, proto jsem zvolil nižší oběm u něhož sice naříkám nad převodovkou, ale když se vyladí tento motor tak doufám že toto auto bude boží, a navíc je krásne což je velké+...
Snížení hlavy? Si blázen, pane bože.. vy tuningáři
Pokud chceš zvýšit kompresní poměr tak se to dělá třeba pomocí jiných pístu nebo by se dalo i např. tenčí těsnění pod hlavu.. Když zvedneš kompresní poměr - vyšší výkon ale vyšší opotřebení motoru takže alky injection kit (methanol).
Nejlepší způsob na úpravu motoru pro začátek: sání, svody, výfuk, větší klapka, výbrus sacích svodů, "ostrou" váčku a potom až nakonec naladit ecu na dyno. Ale pozor, tu ostrou váčku taky až jak budeš mít jiné úpravy za sebou.. na sérii motor moc nedoporučuju.
Pokud chceš zvýšit kompresní poměr tak se to dělá třeba pomocí jiných pístu nebo by se dalo i např. tenčí těsnění pod hlavu.. Když zvedneš kompresní poměr - vyšší výkon ale vyšší opotřebení motoru takže alky injection kit (methanol).
Nejlepší způsob na úpravu motoru pro začátek: sání, svody, výfuk, větší klapka, výbrus sacích svodů, "ostrou" váčku a potom až nakonec naladit ecu na dyno. Ale pozor, tu ostrou váčku taky až jak budeš mít jiné úpravy za sebou.. na sérii motor moc nedoporučuju.
Koho jsem to dneska potkal u centra v cernem cupecku a pak jak jsem jel dal prez radvanice tak na ceste smerem k LDN jsem videl taky jednoho ale stribrneho ten byl zase ci?
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem v Ostravě potkal dvě stříbrné, na obě jsem mávnul, ale nevím zda (jste) si všimli
ja jsme mel modre, a jel jsem nejak kolem 17,45 a ten dotycny na me maval vypadalo to na rocnik 2004.
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Áha, modré si nevybavuju
Jestli měl žlutá kola, tak to by Stanley.
Neuděláme nějaký mini srazík, když je teď tak hezky? Třeba zítra večer zase za Futurem?
Jestli měl žlutá kola, tak to by Stanley.
Neuděláme nějaký mini srazík, když je teď tak hezky? Třeba zítra večer zase za Futurem?
zitra delam do 10h vecera...lepsi by bylo 13.8 to mam volno... a kol jsme si nevsiml, jsem byl nejak zahledeny do brzdovch svetel trolejbsu predemnou...
je-li ti výkon 2.0 málo, nic na tom nedělej, prodej to a kup si 2.7.megaladon píše:já mám jen 2,0i což je něco jinačího než V6 o něm jsem slyšel ze zvýšení výkonu neni dostatečné k faktu že se zvedne váha a sníží se ovladatelnost, proto jsem zvolil nižší oběm u něhož sice naříkám nad převodovkou, ale když se vyladí tento motor tak doufám že toto auto bude boží, a navíc je krásne což je velké+...
Bude-liti málo 125kW u 2.7, prodej to a kup si něco jiného. Je to nejlevnější a nejefektivnější "tuning".
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997