Je provoz opravdu tak drahý?
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: Je provoz opravdu tak drahý?
Prodam ti moji 2004 a budes spokojeny napsal jsem ti sz, kdyztak se ohlas
- Reklama
- mysticdrago
- **
Na coupečku sa moc vecí nekazí, a s náhradnými dielami resp drobným servisom sa netráp. Na tomto fore panuje zdravý bratský duch a ludia si tu v celku radi pomáhajú.
Dokonca by som sa nebál ísť ani do 2,7 ten rozdiel v spotrebe nie je moc velký, možno poistka vyde trochu viac
Dokonca by som sa nebál ísť ani do 2,7 ten rozdiel v spotrebe nie je moc velký, možno poistka vyde trochu viac
Diky vsem za ohlasy, zatim to vazne vypada, ze je vice fám nez fakt
Budu rad za dalsi info a popripade i nabidky, pokud nekdo Coupe prodavate.
Budu rad za dalsi info a popripade i nabidky, pokud nekdo Coupe prodavate.
- jamie.thomas
- **
- Kontaktovat uživatele:
Můj názor možná nebude moc objektivní, jelikož ikdyž má coupe už 3 roky, najel jsem s tím jen kolem 2- 3 000 km. Kupoval jsem ho dle mého názoru spíše zajeté, když mělo na tacháčí 37 000 a řekl bych, že stav naprosto o.k. Mám tedy coupe z 2005, ale oproti všem autům, co jsem měl předtím jezdí naprosto skvěle a naprosto s ničím jsem u něj neměl problém. Jen leju benzín. Je sice pravda, že jsem měnil svíčky i rozvody, ale to jen z vlastní iniciativy, že jsem chtěl mít ty nejlepší.
Ale jinak jak říkám, naprostá spokojenost.
Ale jinak jak říkám, naprostá spokojenost.
jak někdo už uvedl výše-Kupodivu je fakt že tohle forum jako málokteré na netu je zdílne na info o autech. Naštěstí tu jsou členové co bez keců poradí, a ne členové co ti akorat píšou sračky tipu : Slož to na zem - korejska mrdka atd... takže i když budeš mýt závadu tak ti tady snad někdo poradí...
Hyundai sonata zelená Y3 - daily
Hyundai sonata AWD racing
Renault Magnum 440 kozel
Renault MAgnum 440 Tandem
Žabička Kawasaki Ninja ZX-7r
AUDI A6 2,5TDI 132 kW quattro. Prodám nebo vyměním za A8 D3 nebo S6 C5.
Hyundai sonata AWD racing
Renault Magnum 440 kozel
Renault MAgnum 440 Tandem
Žabička Kawasaki Ninja ZX-7r
AUDI A6 2,5TDI 132 kW quattro. Prodám nebo vyměním za A8 D3 nebo S6 C5.
- jamie.thomas
- **
- Kontaktovat uživatele:
Kde přesně myslíš. Kontroloval jsem všechny čísla co jsem psal a jsou naprosto v pořádku.Karamusa píše:nemělo tam být o nějakou nulu navíc ??
no najet za 3 roky 3000km...To je prakticky 2x cesta Brno - Praha a zpět za 1 rok a nic víc, tedy pokud najedeš 1000km za rok, pak se moc není co divit, že auto slouží, když není čas, aby se na tom něco vysypalo
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
ja koupil 2004 44tkm a mam ho rok, aktualni stav je 68 tkm a nic se neposralo a ani neposere... staci se starat... a podle me najel tak malo, protoze to ma jako druhe auto
- LiberaleMiguel
- **
je to sice uz starsi tema, ale pridam se taky....
Ja koupil nejstarsi verzi noveho Coupe(r.v.2001), koupil jsme ho ze slevou s tim, ze to byl vrak, olej tri roky stary, filtry nemene, rozvody v pici, brzdy tam byly spis jenom na okrasu....vrazil jsem do neho 16k a od te doby jezdi perfektne a absolutne bez zavad. Najezdeno uz 12tis v zime aji v lete a maximalni spokojenost. Jsem rad, ze jsem na popud mamky koupil sporatk a na "rodinneho" Passata
Ja koupil nejstarsi verzi noveho Coupe(r.v.2001), koupil jsme ho ze slevou s tim, ze to byl vrak, olej tri roky stary, filtry nemene, rozvody v pici, brzdy tam byly spis jenom na okrasu....vrazil jsem do neho 16k a od te doby jezdi perfektne a absolutne bez zavad. Najezdeno uz 12tis v zime aji v lete a maximalni spokojenost. Jsem rad, ze jsem na popud mamky koupil sporatk a na "rodinneho" Passata
Hyundai Coupe FX 2,0 DOHC 102kW, Black&Silver
- black_sheep
- Moderátor
prvních 30.000 km jen olej, rozvody...
dalších 40 už stálo... mno. nebudu to psát. moc. důvod? moc starý. raději prodat dokud je ještě pořád pěkný a koupit to samý ale novější.
dalších 40 už stálo... mno. nebudu to psát. moc. důvod? moc starý. raději prodat dokud je ještě pořád pěkný a koupit to samý ale novější.
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- LiberaleMiguel
- **
moje ? prodat ? nabizel mi typek za neho 150tis, stejne jsem ho poslal do riti a to je interier roztrhany od airbagu...
- Markus Huhtimo
- **
Tak toho blázna, co ti za dvoulitra nabízel 150T, prodám mu za to vymazlený šestivál s nejlepší péčí...
Tuscani Tiburon 2.0 TURBO - under construction (Shinning white, Koni suspension, Eibach lowering springs, Nokian supersport tyres, Kosei wheels, Brembo brakes, etc.)
Daily driven : Genesis Coupe 3,8 V6, designed by Markus
Daily driven : Genesis Coupe 3,8 V6, designed by Markus
- LiberaleMiguel
- **
no on rikal, ze si rad priplati za ten tuning co na tom mam, aby si to nemusel delat sam proste chuj. Uz ma Passata...