LPG
Moderátoři: 89majlo96, nulda, Moderátoři
Re: LPG
Nevěřte googlu ale jen tomu, co si sami vyzkoušíte. 3 x Brisk tříelektrody za 200 000 km na Feldě, nikdy problém.
NGK jsou sice poctěny tím, že jsou tak drahé a amatéři jim tak věří, že se je vyplatí padělat. NGK made in France ve skutečnosti z Číny - tohle googlujte.
NGK jsou sice poctěny tím, že jsou tak drahé a amatéři jim tak věří, že se je vyplatí padělat. NGK made in France ve skutečnosti z Číny - tohle googlujte.
I 30 CW Plus 1,4 CVVT LPG 08/2010
Netvrďte, že jdu za každou cenu proti proudu, myslete si, že si rád udělám vlastní názor
Netvrďte, že jdu za každou cenu proti proudu, myslete si, že si rád udělám vlastní názor
- Reklama
S tým sa dá súhlasiť. Tiež som síce nemal nikdy problém s NGKáčkami na felícii, ale je možné, že by som ho nemal ani s inými.
Mám podozrenie, že do medicínskej databázy alergénov pribudne onedlho ďalší - na Čínu. Ja ju už mám celkom slušne vypestovanú. Zažil som si v minulosti s čínskymi dielmi toľko tragikomických príhod, že až. A ešte si trubec kúpim kórejské auto, čo je od číny na skok .
Mám podozrenie, že do medicínskej databázy alergénov pribudne onedlho ďalší - na Čínu. Ja ju už mám celkom slušne vypestovanú. Zažil som si v minulosti s čínskymi dielmi toľko tragikomických príhod, že až. A ešte si trubec kúpim kórejské auto, čo je od číny na skok .
i30 1.4 CVVT, 80 kW (2010)
Tak od dnešního dne taky LPG, najeto závratných 30km Zařízení BRC Sequent 24, nádrž toroid 47l, na doporuení i přimazávání ventilových sedel (na doporučení montéra). První dojmy - o přepnutí nevím, dynamika krapet nižší (hlavně nad 6000ot), ale jinak fajn...toť první postřehy ( po vzpomínce na funkčnost LPG ve formanu je to zlaté )
EX - i30 1.4 CVVT Patriot BRC SQ 24
Dlho som nič nenapísal tak iba aktuálne info o spotrebe:
na LPG som najazdil 21tis. a priemernú spotrebu mám 5,5l pri jazde do 100km/h, denne jazdím 60km do práce a zatiaľ som nadmieru spokojný.
(1,4 - 80kW)
na LPG som najazdil 21tis. a priemernú spotrebu mám 5,5l pri jazde do 100km/h, denne jazdím 60km do práce a zatiaľ som nadmieru spokojný.
(1,4 - 80kW)
i30, 1,4-80kW, LPG-SolarisOBD
jen se zeptam, jak to meris, beres celou trasu z domu do prace,rano prijdes nastartujes v praci vypnes, to mas prumer 5.5l LPG ?zludo píše:Dlho som nič nenapísal tak iba aktuálne info o spotrebe:
(1,4 - 80kW)
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
Ešte pre úplnosť, tankujem samozrejme dovtedy, kým LPG multivenil zastaví plnenie. A spotrebu okolo 5.5l mám ak sa o to patrične zaslúžim (napr. vyraďovanie rýchlosti, alebo brzdenie motorom a brzdy používam minimálne). Ak jazdím bežným štýlom mám priemer 7.2l.
i30, 1,4-80kW, LPG-SolarisOBD