Check engine
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Check engine
Tak jsem byl na diagnostice a zjistili mi 3 závady. Asi ta nejdůležitější-čidlo klepání. Chybu mi vymázli, kontrolka zhasla, ale nyní asi po týdnu se opět rozsvítila a to při rozjezdu do kopce, kdy jsem jsem musel víc šlápnout na plyn. Nechci to hned dávat do servisu. Jen bych se rád podíval na ten kabel čidla -kde přesně ho hledat ??? Jinak to může být i vlnovec. Ten je taky už potrhanej. Díky za příspěvky.
Hyundai Accent 1.5 12V r.v.2000
Citroën Saxo 1.1 r.v.1999
Renault Clio 1.2 r.v.1991
Škoda 125 L r.v.1989
Škoda 105 L r.v.1983
Citroën Saxo 1.1 r.v.1999
Renault Clio 1.2 r.v.1991
Škoda 125 L r.v.1989
Škoda 105 L r.v.1983
- Reklama
Tak z tohto obrazka tazko posudit kde to cidlo je ...
- Přílohy
-
- X31-065A.gif (4.46 KiB) Zobrazeno 808 x
Proč, je to jasné už z nákresu. Pro ty, kterým to nic neříká asi takto: dané čidlo je na bloku motoru pod sáním, kabel od něj vede okolu trubky na vodu nahoru a konektor je přidělanej na potrubí sání. Možná by to šlo i nafotit, ale určitě to každej najde......mayq píše:Tak z tohto obrazka tazko posudit kde to cidlo je ...
.........
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Tipnu, že to Mayq myslel ironicky
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.