Kola,disky,pneu
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Kola,disky,pneu
ALARM: DOPORUČUJI MRKNOUT NA WWW.TYRETEST.COM . . . RECENZE MI PŘIJDOU DOCELA OBJEKTIVNÍ... sorry za to velké capsu sem si všiml pozdě...
EX - i30 1.4 CVVT Patriot BRC SQ 24
- Reklama
Ahoj,
chystám se na zimu na plechy, auto jsem koupil na elektronech. Šrouby jsou stejný??? Nebo je potřeba pořídit další sadu šroubů??? Kdopak má zkušenost?
chystám se na zimu na plechy, auto jsem koupil na elektronech. Šrouby jsou stejný??? Nebo je potřeba pořídit další sadu šroubů??? Kdopak má zkušenost?
i30 CW 1.6, rok výroby 2011, kráska z Nošovic
Daewoo Nubira Wagon 1.6, rok výroby 1998, kráska z Koreje
zdar, ALU mívají většinou odlišnou dosedací plochu (kulatá) na rozdíl od plecháčů (kuželová), tak jako tak, mám 2 sady:)
Sračkám se nevyhneš..
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D
A není to obráceně?
no na to, že jsem měl o víkendu kola dole jsi mne dostal...fakt newim leč je to možné....plecháče mají díry víc doširoka, tož asi jo.. máš recht
Sračkám se nevyhneš..
Ono je to u každé automobilky jinak. Například starý Favorit do roku 92. Konusové šrouby na plecháčích,a od roku 93 kulové. š 120 kulové. Atd. Fiat kuželové jak pro plech tak pro liťáky a to ještě úplně stejné,včetně délky.(pro original Fiat disky)
Ja mam kupenu I30tku na elektronoch, a na zimu som kupil origo plechove disky. Matice na origo elektrony a origo plechy su identicke.
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
Renault Clio RS
z trochu jiného soudku, jakou máte zkušenost se sněhovými řetězy? Chtěl bych je pro jistotu mít v kufru... a teď jestli od pewagu sportmatik a nebo thule cl10.... osobní zkušenost by helfla...
Tak Luki má osobní a milou zkušenost s Pewag SiG, rychlá a jednoduchá instalace, samodotahovací kladky, a fakt to fungovalo i na namrzlé polňačce a do kopca:D
Sračkám se nevyhneš..
tak to mě luki potěšil SiG jsou nižším modelem sportmatiku... a při jejich 1/2 ceně nad nimi začínam uvažovat...
Sice je to Accent, ale retaze kupene na rychlo niekde pri Detve, maximalna spokojnost a cena bola do 10e
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Renault Clio RS
Díky za info o maticích. Na Nubiře mám právě na elektrony šrouby, které jsou delší, tak jsem pak při přezouvání na zimu nechtěl být zaskočen.
Jinak téma řetězů... Taky jsem se po nich začal koukat a asi to skončí stejně jako u předešlýho auta... Při použití cca 1x za rok se mi v pohodě osvědčilo to samý, co na obrázkách výše... To znamená za cca 500 Kč z nějakýho obchoďáku... Mám je už 10 let a pořád v pohodě drží.
Jinak téma řetězů... Taky jsem se po nich začal koukat a asi to skončí stejně jako u předešlýho auta... Při použití cca 1x za rok se mi v pohodě osvědčilo to samý, co na obrázkách výše... To znamená za cca 500 Kč z nějakýho obchoďáku... Mám je už 10 let a pořád v pohodě drží.
i30 CW 1.6, rok výroby 2011, kráska z Nošovic
Větší kola
Ahoj přemýšlím o koupi nových liťáků a chtěl bych větší, z původních 195/65 R15 na 225/45 R17, ale v techničáku mám ET pouze 56 a chci koupit kola s ET 46 nebude s tím nějaký problém se zápisem do TP a zárukou na auto ? Také bych se chtěl zeptat jestli už s tímto nemá někdo zkušenosti, jaký to má vliv na jízdní vlastnosti auta.
Vybral jsem si tyto kola http://www.sportrenault.net/forum/index ... ic=10845.0 , tak snad to potom bude vypadat dobře na mém hyu steel gray.
Vybral jsem si tyto kola http://www.sportrenault.net/forum/index ... ic=10845.0 , tak snad to potom bude vypadat dobře na mém hyu steel gray.
i30 1.6cvvt 93kW Comfort 2011
Passat 1.9TDI 96kw 2005
Mondeo 2.0TDDI 85kw 2001
206 1.4 55kw 2000
Re: Větší kola
cus, k zapisu do TP budes potrebovat typovy list k temto diskum, kde je napsano, ze jsou urceny k zastavbe do i30 (vcetne rozmeru pneu) Ja takovy list mam ke s svym dokoupenym diskum. Se zarukou problem nebude spis s pojistovnou v pripade nejake nehody (pokud je nebudes mit zapsane v TP)...ale to uz tu na foru bylo reseno mnohokrate, stejne tak jako kupovat ci nekupovat nizkoprofilove pneu na nase uzasne silnice ja osobne myslim, ze si trebas zkratis zivotnost nekterych dilu podvozku, zvysis pravdepodobnost vrzani interieru, zvysis hlucnost, atd...ale je to teorie na stranu druhou auto se ti bude vice libit, lip treba bude sedet v zatackach (pokud si tedy koupis i kvalitni pneu ze )
i30 1.6 CVVT/92,7kW - shine red solid - Nošovice - 2009
Re: Větší kola
Dík za radu, snad k tomu bude typový list Zvýšené zátěže podvozku bych se nebál, cesty, po kterých jezdím, jsou v poměrně dobrém stavu. Hlavní je pro mě, že by to mělo líp sedět, protože ty 195/65 sou docela na nic, když chceš vletět do zatáčky ve vyšší rychlosti Taky by mě zajímalo co to udělá s výkonem snad nebude potom moc líné
i30 1.6cvvt 93kW Comfort 2011
Passat 1.9TDI 96kw 2005
Mondeo 2.0TDDI 85kw 2001
206 1.4 55kw 2000