Novina
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Novina
Nevěděl jsem čí je toto Scoupe(jedná o scoupe na II. Mimoni), ale již to vím! Je to Scoupátko Romcise s Ďáblicí.
Tímto se omlouvám těmto dvoum a slibuju, že už budu vědět čí to je /-/
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
- Reklama
Re: Novina
Jouda píše:
Nevěděl jsem čí je toto Scoupe(jedná o scoupe na II. Mimoni), ale již to vím! Je to Scoupátko Romcise s Ďáblicí.
Tímto se omlouvám těmto dvoum a slibuju, že už budu vědět čí to je /-/
omlouvat se nemusis kdyby si pockal vterinku tak by si me a Romcise mel u nej
Bývalý Romčisovo SCoupéčko bude za pár měsíců jen MOJE )
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
No Jo No co se dá dělat, ale to jsem nefotil já, ale Hanz
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Kluci poradte mi jak sem hodit fotky a hodim vam sem kupu mych fotek jinak zatim muj mirny popis: 16/166/48 blond kratsi vlasy, modry oci a podle vsech jsem hodne stihla sama o sobe muzu rict ze mam celkem vymakany brisko protoze jezdim na koni tak co tesite se na fotky jeste vic?? jo a zrejme na to vytvorim nove tema
tak to je neco na co se vsichni tesimeĎáblice píše:Kluci poradte mi jak sem hodit fotky a hodim vam sem kupu mych fotek jinak zatim muj mirny popis: 16/166/48 blond kratsi vlasy, modry oci a podle vsech jsem hodne stihla sama o sobe muzu rict ze mam celkem vymakany brisko protoze jezdim na koni tak co tesite se na fotky jeste vic?? jo a zrejme na to vytvorim nove tema
te tusim taky nekde na mych fotkach mam, mam matny poneti ze jste s nama zucastnili na posledni mimoni spanile jizdy, ze?
Hyundai Lantra 2.0 GLS 16V 1998 - RIP 10.9.2007 kolem 2 hodiny rano
Hyundai Lantra 2.0 GLS 16V 2000 (2001 uvedeno do provozu) Facelift - Aktualne funkcni
Hyundai Lantra 2.0 GLS 16V 2000 (2001 uvedeno do provozu) Facelift - Aktualne funkcni
Já Ti napovím!!!Dráček píše:tak to je neco na co se vsichni tesimeĎáblice píše:Kluci poradte mi jak sem hodit fotky a hodim vam sem kupu mych fotek jinak zatim muj mirny popis: 16/166/48 blond kratsi vlasy, modry oci a podle vsech jsem hodne stihla sama o sobe muzu rict ze mam celkem vymakany brisko protoze jezdim na koni tak co tesite se na fotky jeste vic?? jo a zrejme na to vytvorim nove tema
te tusim taky nekde na mych fotkach mam, mam matny poneti ze jste s nama zucastnili na posledni mimoni spanile jizdy, ze?
Tyhle fotky tu nejsou!!
P.s Když si ty fotky zvětšíte,tak je v Romcisově(pro neznalé to modré Scoupé mez těmi červenými Scupátky!! ) Sedí dívčina kdopak to asi je???? Jo jo ĎÁBLICE!!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
ivan píše:Já Ti napovím!!!Dráček píše:tak to je neco na co se vsichni tesimeĎáblice píše:Kluci poradte mi jak sem hodit fotky a hodim vam sem kupu mych fotek jinak zatim muj mirny popis: 16/166/48 blond kratsi vlasy, modry oci a podle vsech jsem hodne stihla sama o sobe muzu rict ze mam celkem vymakany brisko protoze jezdim na koni tak co tesite se na fotky jeste vic?? jo a zrejme na to vytvorim nove tema
Tyhle fotky tu nejsou!!
P.s Když si ty fotky zvětšíte,tak je v Romcisově(pro neznalé to modré Scoupé mez těmi červenými Scupátky!! ) Sedí dívčina kdopak to asi je???? Jo jo ĎÁBLICE!!!
JJ to jsem ja ale ted kuci vypadam trosku jinak to jsem byla jeste "dite"