GENESIS COUPE 3.8 VIDEO
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
GENESIS COUPE 3.8 VIDEO
http://www.autojournal.cz - automobilový magazín bez kompromisů
- Reklama
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Re: GENESIS COUPE 3.8 VIDEO
No začátek byl slibnej ale jakmile začal "driftovat" po letištní ploše cca 3 záběry, začalo mne to nudit. Příliš neefektního efektu
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Sucho, veľmi sucho... Veľmi suché video...
také isté efekty vedia spraviť aj na predohraboch... Nič moc video!
Myslel som že ukážu čo všetko sa s ním dá robiť, ale myslím že šofér má veľmi málo skuseností na to!!!
také isté efekty vedia spraviť aj na predohraboch... Nič moc video!
Myslel som že ukážu čo všetko sa s ním dá robiť, ale myslím že šofér má veľmi málo skuseností na to!!!
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Díky za reakce, ale co víc by se s tím dalo dělat? Skákat? Víc to auto neumí, není to rally stroj ani zadna okruhovka. s predohrabem drift nikdy nikdo neudělá, maximálně lift-off oversteer, který ale vypadá úplně jinak. Řidič je profesionální závodník, co se umisťuje velmi dobře na stupních vítězů...
Vadia mi tie časté zrýchlené zábery... Vadí mi to že miestami akoby ani zadokolkou nešiel.
žiadne otočky o 180°, krátke zákruty keby by bol dostatočný efekt že toto je zadokolka.
Ja si myslím že s tým autom da dajú robiť väčšie divočiny. (Sorry, naozaj som v ňom ešte nešiel)
Inak mi úvod príde od veci. Neviem s čím má spoločné úvod ale čo chce tým autor povedať?!
Snaha je super. Verím že máte viac zaberov a dása to prestrihať aj kvalitnejšie
Páči sa mi ako vyštartoval na začiatku z garáži... Možno by som dal ešte spomalenejší záber.
Kritizovať viem ale také video urobiť neviem PEACE!
žiadne otočky o 180°, krátke zákruty keby by bol dostatočný efekt že toto je zadokolka.
Ja si myslím že s tým autom da dajú robiť väčšie divočiny. (Sorry, naozaj som v ňom ešte nešiel)
Inak mi úvod príde od veci. Neviem s čím má spoločné úvod ale čo chce tým autor povedať?!
Snaha je super. Verím že máte viac zaberov a dása to prestrihať aj kvalitnejšie
Páči sa mi ako vyštartoval na začiatku z garáži... Možno by som dal ešte spomalenejší záber.
Kritizovať viem ale také video urobiť neviem PEACE!
engineer co tak keby si ty spravil nejake video a ja ti ho tiez potom okomentujem
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
k zadokolce: tvrzeni ze s autem jako se zadokolkou nesel je smesne protoze je auto porad v driftu a to umí jen zadokolky... otocky o 180 umi vsechny auta pres rucku... se zadokolkou se jezdi prave takhle a proto si ji lide kupuji...
strih: to je stejne jako design subjektivní zalezitost, nekomu se moderni pojeti libí, nekdo ma rad to tradicni
k pribehu: auto se jmenuje Genesis podle knihy Genesis ve Starem zakone (Prvni kniha Mojžíšova) - Genesis znamená "počátek všeho" a proto Hyundai zvolil nazev tohoto vozu, který začal modelovou ofenzívu a transformaci značky. Ja myslel, že snad každý dospělý zná Bibli a dojdou mu souvislosti... proto jsme použili hebrejštinu a vytahli slova o stvoření - GENESIS.
strih: to je stejne jako design subjektivní zalezitost, nekomu se moderni pojeti libí, nekdo ma rad to tradicni
k pribehu: auto se jmenuje Genesis podle knihy Genesis ve Starem zakone (Prvni kniha Mojžíšova) - Genesis znamená "počátek všeho" a proto Hyundai zvolil nazev tohoto vozu, který začal modelovou ofenzívu a transformaci značky. Ja myslel, že snad každý dospělý zná Bibli a dojdou mu souvislosti... proto jsme použili hebrejštinu a vytahli slova o stvoření - GENESIS.
Naposledy upravil(a) Tizy dne 16 zář 2011, 13:20, celkem upraveno 1 x.
Laxo18: čítaš vôbec? Nič iné som nenapísal iba čo sa mi páči a čo nie, hotovo a bodka!Engineer píše:...(Sorry, naozaj som v ňom ešte nešiel)...
....Kritizovať viem, ale také video urobiť neviem... PEACE!
Tizy: Ok tak to sedí, to čo si napísal potom to sedí do kontextu...
Pěkný.
Co bych tomu ale vytknul, je to, že je tam třeba jedna zatáčka několikrát a to auto to projíždí víceméně pokaždý stejně, přidal bych jiný situace. Třeba když už drift, tak nějakej delší, 180°, ale ne na místě, prostě nějakou zatáčku a tu se pokusit celou projet. V tom parkovacím domě by to mohlo bejt zajímavý, ale pravda že tam je asi málo místa a byl by to risk u takhle novýho auta. A zajímavý by byly i záběry z jinýho souběžně jedoucího auta. (jen tak postřehy, co mě napadly)
Co bych tomu ale vytknul, je to, že je tam třeba jedna zatáčka několikrát a to auto to projíždí víceméně pokaždý stejně, přidal bych jiný situace. Třeba když už drift, tak nějakej delší, 180°, ale ne na místě, prostě nějakou zatáčku a tu se pokusit celou projet. V tom parkovacím domě by to mohlo bejt zajímavý, ale pravda že tam je asi málo místa a byl by to risk u takhle novýho auta. A zajímavý by byly i záběry z jinýho souběžně jedoucího auta. (jen tak postřehy, co mě napadly)
Hyundai S-Coupé GTTurbo r.v.1993 - potvora červená
JxD: o tak keby si ty spravil nejake video a ja ti ho tiez potom okomentujem
Až bude Scoupé pořádně jezdit, nemám s tím problém
A ten názor nemělo bejt nějaký rejpání, ale spíš názor na zlepšení, očividně to "review" chce vypadat zajímavě a řidič se smyků nebojí, tak mě to napadlo.
A ten názor nemělo bejt nějaký rejpání, ale spíš názor na zlepšení, očividně to "review" chce vypadat zajímavě a řidič se smyků nebojí, tak mě to napadlo.
Hyundai S-Coupé GTTurbo r.v.1993 - potvora červená
Diky za postřehy. Ano je pravda, že zatačka je stereotyp, ale bohužel jsme byli silně omezeni časem kameramana, pneumatikama, na kterých jsme museli auto vrátit do Hyundai a spoustu dalsimi faktory.
Mně se to líbí... daleko lepší video,než dokážou natočit například na primě v autosalonu.top gear to sice neni,ale jinak pěkný...
Nezkušený řidič by tohle předvedl jenom velmi stěží .nevím kolik z vás jelo někdy bokem,ale garantuju vám,že nezkušený řidič by dopadl úplně jinak a to auto asi taky
Akorat teda ty zrychlené záběry,na mě jich bylo moc...
Nezkušený řidič by tohle předvedl jenom velmi stěží .nevím kolik z vás jelo někdy bokem,ale garantuju vám,že nezkušený řidič by dopadl úplně jinak a to auto asi taky
Akorat teda ty zrychlené záběry,na mě jich bylo moc...
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw
http://www.youtube.com/watch?v=64Q4ZhNE ... re=related
Tohle mi třeba přišlo o něco lepší ale že by ten řidič byl nějak extra dobrý Vysvětlení je na dlouho, stejně by to musel člověk pochopit.
Tohle mi třeba přišlo o něco lepší ale že by ten řidič byl nějak extra dobrý Vysvětlení je na dlouho, stejně by to musel člověk pochopit.
no STi urvat je docela zazitek kdo ridil, pochopi. Aby to clovek dostal do nejakeho divokeho smyku, tak si potrebuje urezat hlavu, nebo vyndat mozek a pak to zajet to auto ma fenomenalni grip a urvat jej znamena udelat v zatacce nepredstavitelnou vec pri jeste nepredstavitelnejsi rychlosti a to holt na okresce, ktera neni uzavrena na videu riskovat nemuzeme.