Náhradní díly - Scoupe bazárek
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
Re: Náhradní díly
Ventilové víko, svody s těsněním případně celý zbytek výfuku mám na prodej pokud stále chceš.
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
- Reklama
Kolik by jsi za to chtěl? Pokud teda není ani jedno prasklí tak bych to vzal
-
- *
ty svody by mně taky zajímaly ,ale opravdu jen nevařené a neprasklé zajímá mně cena díkyVladislav Bureš píše:Ventilové víko, svody s těsněním případně celý zbytek výfuku mám na prodej pokud stále chceš.
Co ty misky? Podíval ses mi po nich?
Nic nestiham ale dnes mam tak volnejsie tak to pojdem pozriet,do vecera ti napisem....Toro píše:Co ty misky? Podíval ses mi po nich?
BLACK HYUNDAI SCOUPE TURBO - pink wheels ,znížený ,blow-off ,podložky pod kolami ,white introš ,celkom dobra muzika......
V najbližšej dobe IC ,lepšia music a kopu dalších vecí ak budu peniažky
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
S hledáním neprasklých svodů přeju hodně štěstí. Ono se to nesmí vařit jen tak něčím, ale litinou a vyžíhat pak se to chová stejně a nepraská. Většina to vaří COčkem s černým drátem a to je pochopitelně něco jiného a praská. Obráceně něco jim to vydrží a téměř každý kutil to má doma.palicka007 píše:ty svody by mně taky zajímaly ,ale opravdu jen nevařené a neprasklé zajímá mně cena díkyVladislav Bureš píše:Ventilové víko, svody s těsněním případně celý zbytek výfuku mám na prodej pokud stále chceš.
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Je blbost hledat neprasklé použité svody. Když měnit svody tak buď origo za strašnej balík, nebo si někde nechat udělat rovnou odladěný vyjde to jen o trochu dráž a opravdoví borci to zvládnou spočítat i vyrobit.
Jinak zavařenejm svodům bych se úplně nebránil lepší něco než nic i když jak psal Vláďa, litina se vaří sakra blbě:(
Jinak zavařenejm svodům bych se úplně nebránil lepší něco než nic i když jak psal Vláďa, litina se vaří sakra blbě:(
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
-
- *
špatně jsi mně pochopil nehledám neprasklé svody mám svoje origo.A mám i celý motor gt teď mám ls a jsem spokojéný ten motor si nechávám na pozdější čas.A jinak takové věci mi vaří kamarád a je profi a má profi technikuVladislav Bureš píše:S hledáním neprasklých svodů přeju hodně štěstí. Ono se to nesmí vařit jen tak něčím, ale litinou a vyžíhat pak se to chová stejně a nepraská. Většina to vaří COčkem s černým drátem a to je pochopitelně něco jiného a praská. Obráceně něco jim to vydrží a téměř každý kutil to má doma.palicka007 píše:ty svody by mně taky zajímaly ,ale opravdu jen nevařené a neprasklé zajímá mně cena díkyVladislav Bureš píše:Ventilové víko, svody s těsněním případně celý zbytek výfuku mám na prodej pokud stále chceš.
Prepac ze mi to tak dlho trvalo-nemohol som skor,ale nasiel som....chcel som tu dat fotku ale nejako sa mi to neda...posli mi mailovu adresu a poslem ti foto....
BLACK HYUNDAI SCOUPE TURBO - pink wheels ,znížený ,blow-off ,podložky pod kolami ,white introš ,celkom dobra muzika......
ok pošly mi to na mathog315@gmail.com
kdyby jsi potřeboval tak ecat.elit.cz
umím 20-60% slevu
umím 20-60% slevu
NOVÉ NÁHRADNÍ DÍLY ZA ZAJÍMAVÉ CENY
HYU ix35 2.0CRDi 4WD Trikolor+PaketStyle, Audi A6 2.5TDi, VW Polo 1.2i, Škoda Fabia 1.4TDi
HYU ix35 2.0CRDi 4WD Trikolor+PaketStyle, Audi A6 2.5TDi, VW Polo 1.2i, Škoda Fabia 1.4TDi
Poradil by jsi mi prosím s tou slevou je tam dost dílu, které potřebuju
pošli mě na mail co potřebuješ a já zjistím cenu a dostupnostToro píše:Poradil by jsi mi prosím s tou slevou je tam dost dílu, které potřebuju
meggy@audiklub.cz
NOVÉ NÁHRADNÍ DÍLY ZA ZAJÍMAVÉ CENY
-
- *
tak pošli i mně co potřebuješ jestli to dokážu levněji Palicka.vlastimil@seznam.czToro píše:Poradil by jsi mi prosím s tou slevou je tam dost dílu, které potřebuju