Antena na Coupe 2003
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Antena na Coupe 2003
Nemate niekto napredaj antenu na Coupe 2003?? najlepsie vysuvnu. Chlapik v obchode mi povedal ze tam mi ziadna ina nebude pasovat, len original... mate s tym niekto skusenosti????
Hyundai Coupe GK 2003
1,6 16V
77KW + cca 8KW
105HP + cca 10 HP
1,6 16V
77KW + cca 8KW
105HP + cca 10 HP
- Reklama
Re: Antena na Coupe 2003
ja som kupil v tuningovom obchode taku krátku a adaptéry nepasovali takže známi urobil na sústruhu a bol pokoj len že som kúpil lacnú a nechytím z ním nič takže radio nepočuvam len v práci
Hyundai Tiburon 2.0 2002 silver
- LiberaleMiguel
- **
s antenou na Coupe se da udelat jenom jedna rozumna vec, odstranit a diru zavarit
Hyundai Coupe FX 2,0 DOHC 102kW, Black&Silver
Ja chytam radio i bez anteny, mozna to chce nejaky lepsi zesilovac a radio bude hrat dobre i bez ni hehe
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nebo zadní sklo z modelu 2007+ ve kterém je anténa integrovaná
- LiberaleMiguel
- **
tak antena kdyz ji zavaris tak se da natahnout drat do zadnich dveri a prilepit vnitrni antenu pod zadni sklo tak jsem to mel puvodne v planu, ale nakonec z toho seslo, bo radio stejne neposloucham
maš recht než koupit antenu tak raději zavařit nechat nalakovat půlku auta a za 3/4 roku se ti udělaj puchíře a mužeš opakovat proces ale je pravda že ta antena tam je dost nevkusnáLiberaleMiguel píše:tak antena kdyz ji zavaris tak se da natahnout drat do zadnich dveri a prilepit vnitrni antenu pod zadni sklo tak jsem to mel puvodne v planu, ale nakonec z toho seslo, bo radio stejne neposloucham
Prodej levných autodílů.
- LiberaleMiguel
- **
tak je to trochu slozitejsi no
Proc by se ti mely delat puchyre kdyz to udelas poradne ?
Proc by se ti mely delat puchyre kdyz to udelas poradne ?
Ako tak sledujem tak najjednoduchsie bude ked si tam dam externe radio. Nejaky stary tranzistor:))
A este jedna otazka.Nefunguje mi central na dialkovom (baterka neni vybita ) a nemozem najst kde je schovany ten prijimac v aute. Neviete poradit? Velka vdaka
A este jedna otazka.Nefunguje mi central na dialkovom (baterka neni vybita ) a nemozem najst kde je schovany ten prijimac v aute. Neviete poradit? Velka vdaka
Hyundai Coupe GK 2003
1,6 16V
77KW + cca 8KW
105HP + cca 10 HP
1,6 16V
77KW + cca 8KW
105HP + cca 10 HP
jestli maš origo central tak překontroluj spoje v ovladači,a jinač to cvaka někde nad pojstkama
Prodej levných autodílů.
- Markus Huhtimo
- **
Anténu můžeš klidně prásknout i na přední sklo (takové ty tuningové na nalepení nahoru na sklo, kde to není vidět, signál super
Tuscani Tiburon 2.0 TURBO - under construction (Shinning white, Koni suspension, Eibach lowering springs, Nokian supersport tyres, Kosei wheels, Brembo brakes, etc.)
Daily driven : Genesis Coupe 3,8 V6, designed by Markus
Daily driven : Genesis Coupe 3,8 V6, designed by Markus