Aha, takže je to blbost. A hned v dalších větách píšeš, že se to může stát...ajrton píše:to s poisťovakom je blbost ... pozorne citat pneu síce môže, ale aby kvoli nezodpovedajucim diskom alebo pneu krátil poistne plnenie by najskor musel dokázať príčinnú súvislosť medzi kolesami a nehodou ...
ked mi niekto neda z vedlajšej prednost tak mozem mat aj nepovolene 19-ky obute a na plnenie z havarijnej poistky to vplyv mat nebude ...
ale keby som neubrzdil, alebo dostal smyk alebo defekt, tak pri plnení by asi kolesa skúmal este pozornejsie
Kola,disky,pneu
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Kola,disky,pneu
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
- Reklama
ajrton: a) blbost, za b) blbost, c) ano, ted mas pravdu
proste, to, co neni v TP si na auto davame na vlastni triko a vzdy je potreba pocitat s tim, ze se na to muze prijit...zatim mi vzdycky stalo za to mit jina kola, nez v TP, ted je mam dle TP a taky jsem spokojenej.
proste, to, co neni v TP si na auto davame na vlastni triko a vzdy je potreba pocitat s tim, ze se na to muze prijit...zatim mi vzdycky stalo za to mit jina kola, nez v TP, ted je mam dle TP a taky jsem spokojenej.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Tak jsem taky sledoval víc cenu,než podrobné značení gum a koupil Continetalky ContiWinterContakt TS 830 T 91.No vracet už je nebudu ,když už je mám na dvoře.Píšete ,že by měla být v tomto případě nějaká ta samolepka na okně.No dobrá ale kde ji mám vzít ?Kdo mi ji dá?
Hyundai i 30 comfort 1,6i (93 kw)šestikvalt, glowing red, 03 2011
A co takhle poradit si sam?
tady mas predlohu, bud si ji jen vytiskni nebo to posli nekam do reklamky, at ti to vyjedou jako samolepku
tady mas predlohu, bud si ji jen vytiskni nebo to posli nekam do reklamky, at ti to vyjedou jako samolepku
- Přílohy
-
- geschwindigkeitsaufkleber_190.jpg (16.3 KiB) Zobrazeno 1248 x
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Přesně tak, max. 190 km*hod-1Hardcam píše:A co takhle poradit si sam?
A kolik je u nás maximálka? 130? Nechci rejpat, ale proč mít na autě pneu s maximálkou 220 km*hod-1?
Není to ujetý?
Pneu s indexem T plně pro běžný provoz (nikoliv na závodní okruh) plně dostačuje..
Takže žádný pojišťovák nemá důvod cokoliv krátit.
I30, 1.6 CRDI (66kW), BLACK DEVIL, paket tRiKoLoR, 6°
Co mě baví a živí: KRIZOVÝ MANAGEMENT, POMOC PŘI NAVYŠOVÁNÍ OBRATU
VZDĚLÁVACÍ KURZY pro prodejce "JAK LÉPE A VÍCE PRODÁVAT", vytvoření argumentací při prodeji
VZDĚLÁVACÍ KURZY pro prodejce "JAK LÉPE A VÍCE PRODÁVAT", vytvoření argumentací při prodeji
OK -to by šlo.Osobně si myslím ,že jde o prd ,ale jistota je jistota- co kdyby ...
Je to ujety...jenze jezdit se 190 nesmi, ale jezdi, jenze to te zrovna nechytnou, kdezto v tomhle pripade te zastavaji, podivaji se a vedi, ze misto H mas T- je to sice trochu sci-fi - asi se to casto nestava, ale komu ta anlepka v interieru vadit nebude, necht si ji tam pro svuj klid da.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Na druhou stranu gumy v T jsou zhruba o 500 levnější než Háčka a to se nějaká nálepka oplatí zehnat
Logika cen je zvlastni, Hacka jsou zase pomerne drazsi nez V, ale W zase byvaji drazsi nez H i V
- Přílohy
-
- gumy.JPG (89.51 KiB) Zobrazeno 1221 x
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Prezuto
opet se ukazalo, jak velky vliv maji pneu na pohodli, stejny rozmer jako letni, ale mnohem mekci jizda bez razu do interieru...a konecne mam po letech zase tichy zimaky
opet se ukazalo, jak velky vliv maji pneu na pohodli, stejny rozmer jako letni, ale mnohem mekci jizda bez razu do interieru...a konecne mam po letech zase tichy zimaky
- Přílohy
-
- 15102011458.jpg (149.33 KiB) Zobrazeno 1200 x
-
- 15102011457.jpg (171.63 KiB) Zobrazeno 1200 x
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
No tak já objednám ty Téčka a potom můžeme porovnat hlučnost...
i30 combi PDe 1.5 DPi 110k
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
Tak jak jsme psal: obuto Dunlop SP Winter Sport 3D 185/65 R15 88T,
a naprostá špička - tak tichounký kola, paráda! Motor ani pneu nebylo slyšet a to jsem dnes s Cvrčkem pelášil 150 km po dálnici..
A teď ještě aby fungovaly na sněhu a ledu
a naprostá špička - tak tichounký kola, paráda! Motor ani pneu nebylo slyšet a to jsem dnes s Cvrčkem pelášil 150 km po dálnici..
A teď ještě aby fungovaly na sněhu a ledu
Cvrcek: ze budu mit zimni tissi nez leti, to by me taky nenapadlo a to ty letnaky povazuju za hodne tichy, minimalne proti seriovym Kumho, ktere ale porad nejsou neprijemne hlucny - jen jsou proste vic slyset. Taky se trochu bojim, aby zimni guma se supr vlastnostma na suchu byla stejne dobra i na snehu - od toho jsem je totiz kupoval. Podle testu 3D to snad bude v nejlepsim poradku.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
JJ Hardcam, je to tak jak píšeš.. JInak jsem přemýšlel i nad tvýma 4D, ale byly ještě o chlup dražší
a asi bych je 100% nevyužil. Každopádně už se těším na 1. sníh - až se ukážou
a asi bych je 100% nevyužil. Každopádně už se těším na 1. sníh - až se ukážou
Cvrcek: vzdycky je 100% vyuzijes, stac projet vsechny rezimy (sucho, mokro, brecka, snih, led) a mas vyuzito
dneska jsem prezul Ceeda na Nokian W, co jsem k nemu dostal a stejnych jsem se pred tydnem zbavil po jedne zime na i30. S temito udelam to same, protoze ten hukot se neda a na snehu to budou asi stejny sragory jako jsem mel.
Takze, zbyva mi 14 dni do 1. listopadu a ja se zase musim zabyvat nejakou hovadinou, protoze s nim jezdi zena a ta po totalce v zime ma strach a ja o ni logicky taky. Takze zase hledam nejaky 205/55 R16 91H nebo V, tu specialni nabidku na Dunlop D4 uz nemam, ted jen Nokian WR A3/D3, Kleber Krisalp HP2, Continental TS830/830P (u tech ale pisou, ze je vyvojeli se systemy ESP a blablabla, coz se mi moc nelibi) + nejaky Polarisy 3 a dalsi negumy...ma nekdo primou zimni zkusenost z vyse zminovanych? Nokiany me zklamaly (byt jeden model, ale hned na dvou autech), Continentaly na tech je 1000 nazoru a z toho 500 dobrejch, 500 spatnejch...tak na ty Klebery asi zase dojde. HP (1) na Elantre nezklamaly, ale novace ne vzdy znamena ze to je dobre.
dneska jsem prezul Ceeda na Nokian W, co jsem k nemu dostal a stejnych jsem se pred tydnem zbavil po jedne zime na i30. S temito udelam to same, protoze ten hukot se neda a na snehu to budou asi stejny sragory jako jsem mel.
Takze, zbyva mi 14 dni do 1. listopadu a ja se zase musim zabyvat nejakou hovadinou, protoze s nim jezdi zena a ta po totalce v zime ma strach a ja o ni logicky taky. Takze zase hledam nejaky 205/55 R16 91H nebo V, tu specialni nabidku na Dunlop D4 uz nemam, ted jen Nokian WR A3/D3, Kleber Krisalp HP2, Continental TS830/830P (u tech ale pisou, ze je vyvojeli se systemy ESP a blablabla, coz se mi moc nelibi) + nejaky Polarisy 3 a dalsi negumy...ma nekdo primou zimni zkusenost z vyse zminovanych? Nokiany me zklamaly (byt jeden model, ale hned na dvou autech), Continentaly na tech je 1000 nazoru a z toho 500 dobrejch, 500 spatnejch...tak na ty Klebery asi zase dojde. HP (1) na Elantre nezklamaly, ale novace ne vzdy znamena ze to je dobre.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP