Nazdar, ja som bol s auto v AutoPola v Bratislave 2x. Bol som spokojny. Problem jediny bol,ze robim pri Avione a kym som sa tam aj s5 dostal, tak ma to taxikom celkom stalo, ten cas uz ani nehovorim. Na poslednej 4. prehliadke som bol v KariReal na Galvaniho. Mam to pesi 30sec z roboty ku nim, takze to rozhodlo. Pristup mozno este lepsi ako v AutoPola. Su to profesionaly, olej som si doniesol vlastny, mal som s nimi dobru skusenost a aj nadalej mam. Dalsia pridana hodnota bola, ze mi umyli auto v Karireal zvonku aj zvnutra! Osetrili plasty aj kozu, proste super
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Okrem toho nasli volu v riadeni, ktoru som im zamerne nehovoril, ale uz som objednany na pondelok ku nim. Mozem len odporucat. Cenovo sa mi nzdali nejaky prehnany, myslim,ze to bude porovnatelne s AutoPola.
Minule som sa rozpraval s tipkom, ktory robil v AutoPalaceBratislava nedaleko od AutoPola a robil Mazdy,Hyu,Nissan a neviem co tam este predavaju. Vravel, ze si pamata, ked AutoPola prisla o certifikat na predaj vozidiel a ze kratko nato prisli aj o certifikat autorizovaneho servisu, lebo robili nejake nekale veci so suciastkami. Nechcel som tomu verit, ale: Na tretej garancke vo february som si dal menit tycky stabilizatora. Tie tycky odisli po 3 rokoch. No a tie nove tycky stabilizatora ktore mi dali v AutoPola odisli po 3 mesiacoch a musel som ich znova dat menit! Menili mi ich druhy krat v Karireal v Juni, odvtedy drzia a mam pocit, ze budu drzat aj dlhsie. Mohla to byt nahoda, aj nieco ine, ale Karireal sidli rovnako na Galvaniho ako sidli aj Hyu, tak ratam s tym, ze to ma byt nejaka ich ukazkova predajna/servis a ze su priamo pod dohladom, tak nebudu vymyslat blbosti.
Osobne teda odporucam KariReal na Galvaniho.