Nováček Shání Hyundai
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
Nováček Shání Hyundai
Dobrý Den. Sháním nějakýho . Jsem začátečník, ale i tak jsem měl možnost najet pár kilometrů s Hyundaiem Lantrou 1G 1,5 GLSI, a poté s Hyundaiem Coupé 1G 2.0 FX a jednoduše jsem si Hyundai zamiloval . Proto se chci zeptat tady, jestly někdo neprodáváte nějaké takovéto autíčko, za cenu pro školáka tznm.: do těch 12 000Kč. Potřebuji ho na cestu do školy a z5 (60km) + nějaká ta projíždka. Nejradši bych byl kdyby se mi naskytla ''dvojková'' Lantra, s motorem 1,6 DOHC 16v. Prosím kdyby jste někdo nějakého takového mazlíka měl, tak mi odepište, ale může to být i jiný tip auta, ale samozřejmě že jen Předem vám děkuji za odpovědi. Tomáš
- Reklama
Re: Nováček Shání Hyundai
Cau Tome, do inzerce jsi koukal?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Ahoj Hardcame, ano koukal a zalíbila se mi tam Jedna Lantra, sice to je 1,8, a nevím kolik by to tak mohlo žrát a ještě ke všemu ten prodejce, má 1 příspěvek. Očividně si založil účet pouze kvůli prodeji tohoto auta, bál bych se toho odkaz dám sem do odpovědi.: https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=50&t=22997 koukni na to a řekni mi prosím
Na tu jsem prave narazel, vcera jsem na ten inzerat koukal a za ty prachy docela slusiva (az na to misto kolem lemu)...to prece nemusi nic znamenat, ze ma jeden prispevek. Jde o auto, na uzivatele prd. 1.6, 1.8 a 2.0 jsou na tom se spotrebou naprosto stejne, ja mel jako student dvoulitrovoum, ze svyho jsem ji sponzoroval dva roky a slo to.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
sonatu 2,0 seženeš za 12 tisic a je to bezudržbové auto... a rozdíl mezi 1,6 - 2,0 co se týče spotřeby je minimální.. a když narazíš na kouseek ve výbavě a kůži dáš tomu kola a trochu to naleštíš tak to bude vypadat hooodně dobře
Hyundai sonata zelená Y3 - daily
Hyundai sonata AWD racing
Renault Magnum 440 kozel
Renault MAgnum 440 Tandem
Žabička Kawasaki Ninja ZX-7r
AUDI A6 2,5TDI 132 kW quattro. Prodám nebo vyměním za A8 D3 nebo S6 C5.
Renault Magnum 440 kozel
Hyundai sonata zelená Y3 - daily
Renault Magnum 440 kozel
Renault Magnum 440 kozel
Čau Tome,
Koukal jsem na tu Lantru na foto, za ty prachy bych se toho rozhodně nebál , ty kilometry nemusí nic znamenat a podle toho co píše prodejce, tak ještě jezdit bude. Ale záleží samozřejmě na Tobě. Já začínal z Lantrou 1.6 rok 1994 - teda J1 a naprostá spokojenost. Pak jsem měl dvojkovou v kombíku rok 1998, samozřejmě lepší než předchozí a taky spokojenost, pouze běžné závady. Na cestách do Chorvatska mě ani jedna nechachala ve štychu. Řekl bych, že za málo peněz, na ty léta ještě dost muziky . To jen názor od někoho, kdo s ní jezdil, před rokem jsem kombíka vyměnil za nové vozítko, ale pořád s ním jezdí syn a taky si pochvaluje. Tak hodně km s Lantrou .
Koukal jsem na tu Lantru na foto, za ty prachy bych se toho rozhodně nebál , ty kilometry nemusí nic znamenat a podle toho co píše prodejce, tak ještě jezdit bude. Ale záleží samozřejmě na Tobě. Já začínal z Lantrou 1.6 rok 1994 - teda J1 a naprostá spokojenost. Pak jsem měl dvojkovou v kombíku rok 1998, samozřejmě lepší než předchozí a taky spokojenost, pouze běžné závady. Na cestách do Chorvatska mě ani jedna nechachala ve štychu. Řekl bych, že za málo peněz, na ty léta ještě dost muziky . To jen názor od někoho, kdo s ní jezdil, před rokem jsem kombíka vyměnil za nové vozítko, ale pořád s ním jezdí syn a taky si pochvaluje. Tak hodně km s Lantrou .
Citroen Berlingo Multispace Shine, 1,6 BlueHDi 120 MAN6 bílé barvy, září 2016
ix20 1.4 CVVT 66 kW Tricolor reed, březen 2013
NewAccent 1.4 i Alpha Style Indigo blue, duben 2010
Takže, Já vám moc děkuji, a na Tu Lantru se každopádně ozvu a pokud ještě bude k mání, tak jí pravděpodobně koupím. Ještě jednou vám moc děkuji za rady. Tomáš
Ahoj Tak bych se rád pochlubil, že jsem is teda koupil Lantru 1.8 2G, a zatím spokojenost, jen bych se rád zeptal jestly někdo neví, proč mi na volnoběh hrozně klesají otáčky? normálně by měla mít okolo 800-1000 ot/min. Ale ta moje si to hrozně mění, a klesá to od 1200 po 500 a takhle furt, a jen za teplého motoru. nevíte někdo?
Já si myslím, že to dělá krokový motorek, který je potřeba vyměnit. Mě to u Lantry J1 dělalo taky, po výměně klid a pohoda. Seženeš ho na vrakáči. Nebo zkus se podívat na forum Lantry, myslím, že jsem tam toto téma někde viděl. Možná někdo přijde na něco jiného a poradí Ti, netvrdím, že je ta skutečně tato závada.
Chápu dobře, že jsi koupil tu zmiňovanou Lantru nebo nějako jinou? Tak ať se daří závadu odstranit
Chápu dobře, že jsi koupil tu zmiňovanou Lantru nebo nějako jinou? Tak ať se daří závadu odstranit
Citroen Berlingo Multispace Shine, 1,6 BlueHDi 120 MAN6 bílé barvy, září 2016
Na xantii se dal krokový motorek rozebrat a vyčistit, třeba to u půjde taky. Jinak by možná stálo za to zajet na diagnostiku a případně si nechat přehrát SW řídící jednotky, může být k dispozici novější verze.
Ale je to zase o penězích no, do toho auta by se klidne dalo pár tisíc (až desítek) nastrkat, aby to bylo vymazlené vozítko.
Ale je to zase o penězích no, do toho auta by se klidne dalo pár tisíc (až desítek) nastrkat, aby to bylo vymazlené vozítko.
Accent 1,4 Dynamic, 2007, Celadon Blue
zkus ten krokáč vyčistit, já tipuju teplotní čidlo, jestli to za studena jede jak má.
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Tak záhada vyřešena, a to trochu ''drastičtěji''. Naproti ''vzduchové klapce ovládané plynem'' je jakýsi motorek nebo čidlo, u nějž byl zkorodovaný kontakt, ten sem vyčistil a furt to dělalo to samé, tak jsem zkusil za nastartovaného motoru ten kabel odpojit, autu klesly otáčky a pochcípávalo to, opět jsem to připojil, otáčky se srovnali na 800/min a držej, jak maj tak jen doufám že se řídící jednotka nepřepla do základního režimu, a to čidlo-nebo motorek, nefunguje dál. A ano koupil jsem to výše zmiňované auto, nakonec za pěknou cenu 13 500kč, a k autu mi předchozí Majitel dal sadu letních 16' litých kol jež jsou na fotkách, obutých na letním pneu s 70% vzorkem a sadu 14' také litých kol se obutých na zimu také s cca 70-80% vzorkem. Takže bych ještě jednou rád poděkoval těm Lidem kteří mě podpořili v koupi právě tohoto mazlíka. Ještě jednou děkuji. Jsem spokojený a na závěr bych chtěl říct že mě Lantra překvapuje,motor o obsahu 1.8, který má najeto 20900km žere krásných 7-8 litrů na 100km
Takže když to napíšeme jak to má být správně, koupil jsi dvě sady litých kol s pneu a jako dárek ti k tomu dali auto. No pěkně, hlavně, že to jezdí a moc nežere
Accent 1,4 Dynamic, 2007, Celadon Blue