1.servisní(garanční) prohlídka
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: 1.servisní(garanční) prohlídka
Chasnik: to je samozrejme na tobe, komu svoje auto sveris..
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Reklama
Nemá Háša dobré jméno? Já se k němu na garančku chystám??? Jaké jsou zkušenosti prosím??
ix20 1,6 LPG a i30 1,6 LPG
To nepomůže. Dolill jsem až po víko a přesto mi naúčtovali 1/2 litru.airwaves píše:260 éček? To je komedie. Tak si dolej předem ostřikovač ať to srazíš pod 200,- . To je pokud dobře počítám 6500,- tvrdé české měny , no to jim na to slušně povedané nakálej to se opravdu nedá jinak napsat.
Sice jen pár korun, ale zamrzí.
GMPmix cca 5000,- za první, cca 6500,- za druhou.murangil píše:Zdravím, mě čeká taky první garančka a bylo mi řečeno v GMPmix Ostrava že cena je cca 5100-5200,-Kč což je celkem masakr proti tomu co tu píšete. Máte někdo dobrou zkušenost s autorizovaným prodejcem Hyundai v Ostravě, nebo blízkém okolí kam na garančku, tak abych tolik nevykrvácel? A abych mohl jezdit stále už tam. Díky za každý tip.
Ještě záleží jestli dělají geometrii.
Bez vlastního materialu.
willy50 píše:To nepomůže. Dolill jsem až po víko a přesto mi naúčtovali 1/2 litru.airwaves píše:260 éček? To je komedie. Tak si dolej předem ostřikovač ať to srazíš pod 200,- . To je pokud dobře počítám 6500,- tvrdé české měny , no to jim na to slušně povedané nakálej to se opravdu nedá jinak napsat.
Sice jen pár korun, ale zamrzí.
no urcite k tomu uctuju aj to ze im tam vydycham trocha vzduchu
i30 1,4 CVVT 80kw, 2011
No vidíš a mě stačilo říct v AP Praha technikovi, kromě jiného že nechci dolít ostřikovač, on si to poznamenal a nedolívalo se. Asi záleží opravdu na tom kam jezdíš do servisu.
Hyundai i30 Classic 1.4i CVVT
Ja som objednany na November do Karireal na Galvaniho 13, Cena tusim 251 Euro ale na CRDI, je v tom aj kontrola geometrie. Na benzin bude 1.garancka urite lacnejsia. V autopalace CRDI vychadza nejakycj 311 Euro, brrr.
Inak dnes som tam bol na zarucnej oprave, menili mi volant(supala sa koza), opravili jeden nedoliehajuci plast pod oknom v kufri a koli podsvieteniu palubneho PC po zamknuti auta-menili pristrojovy panel alebo co. Hotovo bolo do 2 hodin.
Musim povedat ze pristip v Karireal a v Autopalace co sa tyka servisu(predaj je OK) je diametralne odlisny. Vlastnim aj 7 rocneho Getza a tam som to po 2 zarucnych prehliadkach vzdal.
Inak dnes som tam bol na zarucnej oprave, menili mi volant(supala sa koza), opravili jeden nedoliehajuci plast pod oknom v kufri a koli podsvieteniu palubneho PC po zamknuti auta-menili pristrojovy panel alebo co. Hotovo bolo do 2 hodin.
Musim povedat ze pristip v Karireal a v Autopalace co sa tyka servisu(predaj je OK) je diametralne odlisny. Vlastnim aj 7 rocneho Getza a tam som to po 2 zarucnych prehliadkach vzdal.
Hyundai Getz, 1.1, 47kW, 2004
Hyundai i30CW Style, 1.6 CRDI WGT, 66kW, 10/2010, steel gray
Hyundai i30CW Style, 1.6 CRDI WGT, 66kW, 10/2010, steel gray
Zdravím,chtěl bych poradit čeká mě 1 garanč.prohlídka I 30 a co byste doporučily Dordu v ČL ,Koutek Liberec či Hášu Děčín.Mám to k nim skoro stejně daleko,Díky
1.garanční prohlídka v GMPmix vyřízena. Celková cena 4972,-Kč včetně geometrie, a dolití kapaliny odstřikovače nemrz. (99,-Kč vč.DPH) Auto vysáté a umyté z vnějšku. Jen malé zpoždění kvůli mytí a následnému focení vady laku.
Hyundai i30 1,4 2010 Silver champagne
OUT Citroen Xsara II 1,4
Škoda Fabia 1,4
Škoda Favorit LX
Škoda 120 L
OUT Citroen Xsara II 1,4
Škoda Fabia 1,4
Škoda Favorit LX
Škoda 120 L
Doporučuji Děčín,protože servis nevlastní Háša Výborná zkušenost.drhusak píše:Zdravím,chtěl bych poradit čeká mě 1 garanč.prohlídka I 30 a co byste doporučily Dordu v ČL ,Koutek Liberec či Hášu Děčín.Mám to k nim skoro stejně daleko,Díky
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Já osobně jsem už 5 let spokojený s Hášou v Ústí nad Labem, až na poslední montáž zástěrek. Záleží který servisní technik tam je.
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
A kterej je lepší Zdeněk Paska nebo ten druhej
I30 1.6CRDI 66 KW paket trikolor + (3.2011)
Servisy Hyundai Ostrava a okolí
Jdu na 1 garancni prohlidku a mam na vyber Auto Lipa Novy Jicin nebo Autolaros Ostrava?
Škoda O III 1,6tdi 7°DSG
Hyundai i30 1,4 cvvt 2010 (prodáno)
Hyundai i30 1,4 cvvt 2010 (prodáno)
Re: Servisy Hyundai Ostrava a okolí
trochu nadjed a podivej se do OV Marianske hory,Grmelova, tam jsou celkem slusni
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
-
1. serviska + voda ve filtru???
ahoj, zítra nás čeká, také první serviska po roce od koupi i30 cw. Proč píšu, zajímalo by mě, co všechno se kontoluje, mění apod.??? Předběžnou cenu stanovili na 6.000,-- (zlínský kraj). Chtěla jsem se zeptat, zda se mění i filtr u vstříkování. Auto nám zlobí, ale docela dost nepravidelně. Začalo to teď, jak se ochladilo. Když mi auto stojí celou noc (mame ho venku), tak ráno nespolupracuje. Nastartuje v pohodě, ale při rozjezdu jako by přestane poslouchat. Strácí výkon a chvilku trvá než se to ustalí, a pak šlape jak má. Manžela napadlo, že by mohla být voda ve filtru... Podotýkám, že to neděla pravidelaně, ted se to stalo tak po tydnu. Volala jsem do servisu a chlapák mi říkal, at zkusime zmenit benzinku, ze to muze byt benzinem. Drive jsme jezdili na porad stejnou pumpu a v pohode, s tim poklesem teplot to zacalo blbnout. Ted jsme brali na shellce a zase problem (asi po tydnu od tankování). Chtela jsem jen vedet, jestli s tim ma jeste nekdo zkusenosti... zitra se tam na to poptam, to je jasny, ale pisnete, pokud by se s tim nekdo setkal. A prosim, neodsuzujte me, snazila jsem se to napsat nejak lidsky a pochopitelne, jsem zenska, tak do toho tak nevidim ))). Díky za kazdy prizpevek a zkusenost!!!