suah píše:Uz sa to riesilo v teme "Kúpa i20" dostupnej
tu. Teda povodne to bola samostna tema a bolo to tam presunute, rovnako ako bude presunute toto..
Za mna sa odvtedy nic nezmenilo. Keby bol v mojej vybave motor 1.2, urcite by som bral ten. Spotrebu ma vyrazne nizsiu a vykonnostne oproti 1.4 az tolko nestraca..
pro suah :jak můžeš tvrdit , že to bude přesunuto,tenkrát to byl jen jeden dotaz a pak nic,takže přesunuto bylo ,
toto zde nechám už jen proto aby jste viděli jak si dotyční nepřečtou nic a hned nahodí nové téma, skutečně kdyby četl vše , ale jako vždy nikomu kdo přijde nový na
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
klub tak se to číst nechce a proto raději napíšou.
no a k dotazu , popřečtení jsem zjistil , že nikdo z nich co ti radí nejeli v obou motorizacích a někteří v ani jednoum , tak si raději zajdi za prodejcem a projeď se a budeš chytřejší, a zoopakuji to co jsem psal už dřív
:
tak za sebe , nejsem patriot
i20 , příští moje auto bude Honda JAZZ , pokud mě nepřesvědčí
i30 , ale součastně mám i20 1,2 , a jen bych se opakoval o tom co máme za ty peníze, fórum si přečti,udělej úsudek,ale měj na paměti , že nejsme všici stejní,někomu to vyhovuje někomu né, píšeš tu o velkých problémech,rada : znova čti pak se podívej kolik příznivců i20 tu píše stabilně a kolik jich tu bylo jen na skok a už se tu neobjevili,možná je důvod že mají auto v pohodě a raději se těch diskusí nezúčastňují, a nebo naopak a nebo mají jiný důvod,to už tu žáden s nich nenapíše.A ti pisatelé níže mají taky pravdu o tom , že tu se dočteš hlavně o
a problémy jiných aut jsou na jiných fórech.Nevím co jsi tu v sekci i20 přesně četl,ale myslím , že né celou,jinak bys tuto otázku nepoložil, toto už zde diskutováno je,a navíc i ve srovnání z jinýma plechovkama,
tak ti jinak přeji šťastnou volbu
PS a za mne spokojenost na 100 % , nábytek v tom neodvezu , ale proto jsem jej nekupoval ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
a ta spokojenost je dodnes , jsem zatím bez poruchy a mám indiána
a to nepíšu proto že chci někoho popuzovat , i když vím že popudím
![Whistle :-](./images/smilies/eusa_whistle.gif)