![Dancing :D/](./images/smilies/eusa_dance.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
v Praze občas odešlo veřejné osvětlení. Na kopec bych v tomhle fakt nelezl, abych nesvítil sámCserv píše:FISHkaa: taky jsem to zažil, byla to nádhera, až na to že nám vyhodil internet (prý technik už řeší)a odešel mi dotykový display v mobilu (nereaguje na žádném tuknutí kromě tlačítek, ještě že mám v záruce), ale na podívanou to stálo za to!!!! Byl jsem i s fotákem a to nedařilo kvúli světel na silnici
, příště si sednu do auta s fotákem a stativem a pojedu někam na kopec kde je tma a budu fotit
Edit: Tak internet technik opravil a mobilní telefon nějakým zázrakem fungujeTak nevím jestli dnes mám špatnej nebo štastnej den.
Už dělám omítky a hořce lituju, že jsem se do toho nechal uvrtatMartun píše:Ty ses nám nezazdil do jádra?
Pavlíku, my jsme s Martunem a Certem taková zvláštní sorta létomilců a zimu my moc neradiHardcam píše:ja se na ten snih docela tesim
Tak to už 20 minut přesluhuješ!Vilda píše: ..a každej večer jdu spát v devět hodin, protože jsem normálně na šrot ....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |