i20 má krátké převisy? Vážně?Chasnik píše:Se škrábancema se dá jezdit... i20 má krátké převisy, takže i nováček za volantem by si s parkováním mohl poradit. ...
1. Vjíždím do garáže, která je cca 60 cm pod úrovní silnice a délka vjezdu je cca 5 metrů. Předtím jsem měl Felicii kombi a nikdy jsem neměl problém s vjížděním. Při první jízdě do garáže čumákem napřed s i20 jsem se doslova zůstal na viset na předním nárazníku a ven jsem se dostal až za pomocí sousedů, se kterými jsme auto nadzvedli a kola jsem pak podložil fošnami. Pak jsem zkoušel opatrně nacouvat a když jsem slyšel škrábání gumy pod nárazníkem o kostky, bleskově jsem dupnul na brzdu. Kdybych to nečekal a byl od Felicie zvyklý do garáže couvat, a vjížděl do garáže poprvé couváním, tak nic zlého netuše bych asi přední nárazník asi urval. Stálo mě to navíc 70 000 Kč za nové sekční vrata do garáže a předláždění vjezdu s obloukem podle předem přesně zaměřené šablony. I tak tam zbývá cca 5 cm mezi gumou nárazníku a podlahou.
2. Můj přední nárazník, který je z parkoviště odřen z obou stran, by o tom mohl také vyprávět.