A dyt vime o koho jdeKyrglík píše:Hele kluci,nevím jestli si děláte srandu,ale vždyť já jsem přece Kyrglík a ne Tyglík.....Hm????Felotrone,vždyť mě přece znáš dokonce osobně...Ostudo!!
Účast na prvním ročníku Hyundaisrazumorava
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Já vím že to víte,ale někdo to třeba vědět nemusí....Chci být prosím prosím zas KyrglíkemFelotron píše:A dyt vime o koho jdeKyrglík píše:Hele kluci,nevím jestli si děláte srandu,ale vždyť já jsem přece Kyrglík a ne Tyglík.....Hm????Felotrone,vždyť mě přece znáš dokonce osobně...Ostudo!!
Naposledy upravil(a) Kyrglík dne 04 zář 2006, 15:40, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
OKKyrglík píše:Já vím že to víte,ale někdo to třeba vědět nemusí....Chci být prosím prosím zas KarglíkemFelotron píše:A dyt vime o koho jdeKyrglík píše:Hele kluci,nevím jestli si děláte srandu,ale vždyť já jsem přece Kyrglík a ne Tyglík.....Hm????Felotrone,vždyť mě přece znáš dokonce osobně...Ostudo!!
Tak pro mene znale Kyrglik=Tyglik=Kryglik...usw.
Se tu hašteříte jak Rade622 pořád plete Kyrglík versus Tyglík!!!Kyrglík píše:Já vím že to víte,ale někdo to třeba vědět nemusí....Chci být prosím prosím zas KarglíkemFelotron píše:A dyt vime o koho jdeKyrglík píše:Hele kluci,nevím jestli si děláte srandu,ale vždyť já jsem přece Kyrglík a ne Tyglík.....Hm????Felotrone,vždyť mě přece znáš dokonce osobně...Ostudo!!
A sám Kyrglík napíše,že chce být Karglíkem
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
ČÍSLO
Přátelé, kdo chcete na mě kontakt, zašlete SZ a já vám obratem napíšu mé číslo na mobil. Nechtěl bych to vystavovat veřejně.
Rade622
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
Re: Luca$
Paráda,alespoň bude hodně coupátek... Už se srazu nemůžu dočkat!!!Luca$ píše:Zdravim vsechny
Urcite prijedu na sraz do Uheraku,jsem moravak a mam to necelych 100km ,navic jsem si nedavno poridil coupecko,takze se prijedu predvest v plne parade
mej te se zatim a tesim se
Hyundai Coupé 2.0 16v
Takže, pokud se nic mimořádnýho nestane (smrt moje, nebo mýho autíčka) určitě přijedu. Má to ale háček - nemám šanci dorazit dřív než v sobotu odpoledne kvůli pracovním povinnostem. Bude to můj první sraz, takže nemám žádný zkušenosti, mám jenom obyčejnýho GETZíka (co to blábolím - sqělý auto to je ), ale prostě chci poznat ty fajn lidičky z našeho klubu .
GETZ Dynamic 1.1/48kW