mam auto pol roka, a uz niekolko tyzdnov, vzdy rano po prvom nastartovani, zacitim v kabine krátko zapach benzinu ...
po chvíli uz nie, ani v priebehu dna po dalsich startoch nie, vzdy len kratko rano po prvom nastartovani ...
je to normalne ? stretol sa uz s tym niekto ? na ziadnom aute som sa s tym doteraz nestretol ...
zapach benzinu
Moderátoři: 89majlo96, nulda, Moderátoři
zapach benzinu
Hyundai i30cw classic, 1,4 CVVT, 80kW, 4/2011
- Reklama
Re: zapach benzinu
U mě se toto neobjevuje. To spíš občas lehce cítím spojku.
Luboshak
---------------------------------------
Hyundai i30cw 1.4 CVVT Comfort 2010 LPG BRC
Fiat Tempra 1,6 SX, r.v. 1991 - sešrotováno
Hyundai Lantra 1,5 GLSi, r.v.1992 - sešrotováno
---------------------------------------
Hyundai i30cw 1.4 CVVT Comfort 2010 LPG BRC
Fiat Tempra 1,6 SX, r.v. 1991 - sešrotováno
Hyundai Lantra 1,5 GLSi, r.v.1992 - sešrotováno
Nechytnul jsi někde spodkem Mohl by to být poškozený vlnovec na prvním dílu výfuku
Stejné příznaky jsem měl, když jsem na polňačce lehce potkal kámen Poznáš to i podle změny zvuku výfuku, když posloucháš zvenku
Stejné příznaky jsem měl, když jsem na polňačce lehce potkal kámen Poznáš to i podle změny zvuku výfuku, když posloucháš zvenku
Ahoj.
Ja som kupoval novú i30 pred necelými dvoma mesiacami, mám podobný problém, ale mne sa skor zdá že je to zápach dymu. Robí mi presne to iste, cítiť to len ráno potom po obede uz nie. Začalo mi to robiť necelý mesiac po kúpe, myslel som že je to len nejaká somarina a ze to prejde, ale zdá sa mi, že je to stále horšie a horšie. V pondelok sa chýstám do servisu dám vedieť že čo a ako.
Ja som kupoval novú i30 pred necelými dvoma mesiacami, mám podobný problém, ale mne sa skor zdá že je to zápach dymu. Robí mi presne to iste, cítiť to len ráno potom po obede uz nie. Začalo mi to robiť necelý mesiac po kúpe, myslel som že je to len nejaká somarina a ze to prejde, ale zdá sa mi, že je to stále horšie a horšie. V pondelok sa chýstám do servisu dám vedieť že čo a ako.
no teraz, cca od jari ked sa oteplilo, uz ten zapach benzinu rano necitim ... trvalo to len v zime .. je na to logicke vysvetlenie ?
Hyundai i30cw classic, 1,4 CVVT, 80kW, 4/2011