Napsal ze mame vydržat,tak držame,né.ale stejne by me zajimalo jak to funguje,psal ze to jen chromujou,ale pripravu si musim udelat sama,jenze gde?tot otazka
Omlouvám se, ale dřív jsem se nedostal. Mají tam do 15:00 a to jsem ještě v práci takže jsem nemohl zjistit číslo pač ho nemaj ani v tel. seznamu ani ho nemaj nikde na ceduly u firmy. Takže jen co vim zatim a až budu končit dřív a stihnu tam zajet tak zjistim telefon na mobil. Je to u Dvora Králové v obci Vítězná. Cestou od Dvora je to po levé straně hned na začátku vesnice (asi druhej barák). Vypadá to jako sklad a je k němu prašná příjezdová cesta (nelze to přehlédnout) název je RESTO prášková lakovna. Toť zatim vše ale zjistim zbytek co nejdřív
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
No tak pánové,mají tu být vaše fotky a né samí řeči Viděla jsem 4fotečky,ale Farmářovi to tam opravdu s těma vidlema docela sluší .Pořád si stěžujete,že nemáte ohlasy na fotečky,tak vám pár řádek zasílám....Koukám Rasty slibuje a slibuje a fotky žádný...Rasty měl by jsi se asi polepšit Čekám další fotečky,tak šup šup ať je na co se koukat