Práce snů
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- black_sheep
- Moderátor
Re: Práce snů
bylo by hezke, a zaroven zajimave, kdyby jedno z tech aut mel nekdo z klubu! taky jsem jim za prislib vylozil karty na stul.
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Jsem téhož názoru Pěkně debilní akce.Skyline píše:V textu tam píše, že to bude pro vybrané privilegium, dělit se s vypatlaným fotbalistou o auto. Nestojím o to čekat až mi někdo milostivě dovolí projet se v autě, že je zrovna volné.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Jsem tam...ale asi nevyhraju protože fotbalu vubec nerozumím
Hyundai sonata zelená Y3 - daily
Hyundai sonata AWD racing
Renault Magnum 440 kozel
Renault MAgnum 440 Tandem
Žabička Kawasaki Ninja ZX-7r
AUDI A6 2,5TDI 132 kW quattro. Prodám nebo vyměním za A8 D3 nebo S6 C5.
Hyundai sonata AWD racing
Renault Magnum 440 kozel
Renault MAgnum 440 Tandem
Žabička Kawasaki Ninja ZX-7r
AUDI A6 2,5TDI 132 kW quattro. Prodám nebo vyměním za A8 D3 nebo S6 C5.
Jsem tam taky, Jiracek musi dat gol v 76. minute . Predpokladam, ze to ze se auto bude stridat s nejakym fotbalistou je jen jako a auto zustane celou dobu u vyherce. Myslim, ze to nikdo z nich nema moc zapotrebi tahat se o auto s nejakym fanouskem. Ale je to hezka soutez a uz se vidim jak jezdim do prace v kupicku .
Luboshak
---------------------------------------
Hyundai i30cw 1.4 CVVT Comfort 2010 LPG BRC
Fiat Tempra 1,6 SX, r.v. 1991 - sešrotováno
Hyundai Lantra 1,5 GLSi, r.v.1992 - sešrotováno
---------------------------------------
Hyundai i30cw 1.4 CVVT Comfort 2010 LPG BRC
Fiat Tempra 1,6 SX, r.v. 1991 - sešrotováno
Hyundai Lantra 1,5 GLSi, r.v.1992 - sešrotováno
- Nexus
- Kontaktovat uživatele:
Rosický v 79. minutě
Sonata V6 2.7 229tis LPG :)
Lantra rv. 94 1.6i 220tis LPG
Peugeot 301 1.6i allure+ 150tis LPG
†Toyota Corolla 1.4 rv. 97 LPG 414tis km
††† 3x Sonata V6 2.5 rv. 99 LPG (díly k dispozici)
Já dal Pilaře v 70. minutě. A taky si myslim, že ty naše priomadony nemaj zapotřebí, když si budou chtít zajet sbalit nějakou modelku do baru Kozička, aby si na to předem zamlouvali auto, o které se dělí s nějakým fanouškem, kterej prdí do stejné sedačky. Ten, kdo bude mít to "štěstíčko" a vyhraje uvedenou soutěž, tak to auto bude jistě mít po celou dobu užívání jen pro sebe.
Hyundai i30 Comfort, 1,6 CRDi VGT - 85kW, Vivid Blue, 07 / 2010.
Oil: Shell Helix Diesel Ultra 5W-30. Benzina - Verva Diesel / Euro Oil - Optimal Diesel (bez biosložky) + VIF
"Ať to má kozy nebo kola, vždy s tím budou problémy".
Oil: Shell Helix Diesel Ultra 5W-30. Benzina - Verva Diesel / Euro Oil - Optimal Diesel (bez biosložky) + VIF
"Ať to má kozy nebo kola, vždy s tím budou problémy".
ha. tak to je dobry.... tak to se budeme stridat ja, ty a Pilar...k Plzni to mam bliz, takze mu to tam klidne vzdycky odvezu
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- black_sheep
- Moderátor
kua já dal 77 minutu a přítelkyně 75, tak to bude gólparáda mezi 70 a 80 minutou
je zvláštní že mezi fanoušky hyundaiů moc fanoušků fotbalu není a určitě to platí i naopak taky tomu rozumím jak koza petrželi.. takhle kdyby sponzorovali hokej! ale tam vládne zrovna škoda auto, která mě teda oslovuje ještě míň než hindustán.
je zvláštní že mezi fanoušky hyundaiů moc fanoušků fotbalu není a určitě to platí i naopak taky tomu rozumím jak koza petrželi.. takhle kdyby sponzorovali hokej! ale tam vládne zrovna škoda auto, která mě teda oslovuje ještě míň než hindustán.
I ❤ cars
Kdyz se loni soutezilo o i30 v ramci mistraku a otazka byla, kolik se do ni vejde micu, spelt jsem se o 13 (sel jsem na to matematicky, objem prostoru a objem mice). Spanelsku fandim, takze tam byl tip jasnej. I kdyby hralo proti nam. Cesky lize i narodaku nefandim vubec, nejsou vykony, neni prizen. Snad jen posledni dobou Plzni, protoze ukazala, ze umi a tomu ja fandim. Takze je jasny, ze soutezim hlavne proto, ze jde o H
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Nexus
- Kontaktovat uživatele:
taky soutěžím jenom protože jde o auto, že je to háčko je bonus a když jsem přemýšlel na kterýho fotbalistu vsadit, zjistil jsem že jsem v televizi/radiu slyšel asi tři jména ano cítím se jako mizerný fanoušek českého fotbalu a hrozně se stydím. Ale slibuju, že až toho genesise vyhraju, že se naučím jména všech kluků v naší repre a možná je časem poznám i na fotce
Sonata V6 2.7 229tis LPG :)
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
"V případě škodné události související s provozem vozidla je výherce povinen se spolupodílet na náhradě škody a jiných nákladech s touto událostí spojených, a to do výše spoluúčasti definované ve smlouvě o povinném ručení vozidla. Toto platí jen v případě škodných událostí vzniklých mimo dobu, kdy zapůjčený automobil používá fotbalista. "
To abyste v něm ale jezdili jen v mírném provozu a ne v sobotu a neděli, kdy jezděj vajíčkáři. A parkovali v hlídanejch garážích, nebo v soukromé u rodiného domku.
To abyste v něm ale jezdili jen v mírném provozu a ne v sobotu a neděli, kdy jezděj vajíčkáři. A parkovali v hlídanejch garážích, nebo v soukromé u rodiného domku.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
- black_sheep
- Moderátor
asi bych si to připojistil bejt výherce
I ❤ cars
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
No hlavně to měli udělat až po faceliftu. To by bylo ještě lepší...
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
akorát, že většina fotbalistů nejsou sirotci a tak to auto klidně někomu přenechají, ženě, otci nebo sourozenci. Já bych to tak udělal. Takže jak říkám nevěřím tomu.Luboshak píše:Jsem tam taky, Jiracek musi dat gol v 76. minute . Predpokladam, ze to ze se auto bude stridat s nejakym fotbalistou je jen jako a auto zustane celou dobu u vyherce. Myslim, ze to nikdo z nich nema moc zapotrebi tahat se o auto s nejakym fanouskem. Ale je to hezka soutez a uz se vidim jak jezdim do prace v kupicku .
Škoda O III 1,6tdi 7°DSG
Hyundai i30 1,4 cvvt 2010 (prodáno)
Hyundai i30 1,4 cvvt 2010 (prodáno)
- Lukino
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych se klidně svezl, ale na druhou stranu už vidím jak to auto bude vypadat - pojízdná reklama, stoprocentně se jménem příslušného fotbalisty. Stran pravidel mi není jasné kdo bude dělat na autě servis a platit za něj a docela by mě zajímalo jak bude vypadat ta smlouva o pronájmu, zda náhodou z ní nepoplynou další povinnosti pro výherce.
Sonata 2.0 16V, 1993
Accent 1.3 12V, 1996
Accent 1.3 12V, 1996