Dobrá muzika?, Záleží co si pod tim pojmem představuješ, já to řešil taktoTazman píše:To MartasZ: Na kolik přijde dobrá muzika...myslím dobrý zvuk a repráčky ve dveřích ....ne krabice v kufru co bude svítit a nic se tam kvůli ní nevejde, jestli mi rozumíš...
To All: Socka auto? Auto pro socky?...bože a Felicie 1.3 je pak co? ....bože to auto je úžasný a i dneska se neztratí...bydlet někde v Praze, tak by už to asi nebylo zrovna to nejlepší, ale tady v malý díře, kde se auta střídaj způsobem.....škoda 120, Favorit, škoda 120, Forman, škoda 120 etc.....tady budu král
Tam se můžeš podívat co se dá udělat za muziku, ale jinak bych jako první vybral dobrý rádio, páč když nemáš dobrej začátek, nemůžeš chtít dobrej konec.. Takže na tom bych radši nešetřil.. rozhodně na CD nebo MP3, ty jsou vhodný, pokud chceš mít hodně skladeb, ale kvalita je urkitě lepší samotný cd.. ale zase kvalita v autě.. já doporučuju Pioneer na MP3, daj se sehnat celkem levně a nabízej výbornej zvuk.. no a pak nějaký kvalitní repro do dveří, to je základ, plus vejšky někam k zrcátkům, nebo tak a máš dobrej základ, kterej už se dá pak poladit třeba o subáč, nebo pokud budeš náročnější, tak zadní plato s kavlitníma komponentama atd.. je toho hodně, musel bys konkrétně vědět co bys chtěl.. jenom pro zajímavost, mě celá ta komplet zástavba vyšla na jenom třicet táců, což je směšná cena oproti nějakým systémům.. takže myslim že rozumnou muziku včetně rádia můžeš pořídit s klidem do desítky i s prací.. ale všechno je o dohodě
Což mi připomíná že sem zapoměl na Farmáře..
Farmářůůůůůůůů... omlouvám se, hned ti napíšu