Účast na prvním ročníku Hyundaisrazumorava
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Tak a je to jasne, neprijedeme (ja a moje draha polovicka) Do posledni chvile jsem doufal ze jo, ale... Musim na dovolenou ... muze za to cestovka... Takze misto cesty v patek na sraz, jedu v patek do Chorvatska... Ma prvni letosni dovca a konecne poradne projedu auto... Tak mi drzte pesti, at to zvladnem vschni tri tam i zpet a v poradku
Tak at vam vyjde pocasi a vino tece proudem , na to ale trochu bacha, jinak ty jizdy zrucnosti budou vypadat
Dalsi nejblizsi sraz je Mimon 13.-15.10. a to neni tak daleko...
Tak at vam vyjde pocasi a vino tece proudem , na to ale trochu bacha, jinak ty jizdy zrucnosti budou vypadat
Dalsi nejblizsi sraz je Mimon 13.-15.10. a to neni tak daleko...
Re: ..
Moje přítulka tam bude taky.Tak je dáme dohromady a máme pokoj Tyjo,to znělo ošklivělubin1281 píše:princeznicka puberticka tam bude ona by me samotnyho nepustila
zase budu myt dohled ach jo
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
Sraz
Tak už je to jen v hodinách. Podle místní předpovědi má být polojasno v pátek, a k večeru ubývání oblačnosti, sobota jasno. Teploty přiměřené, pokud jim to vyjde máme před sebou pěkný víkend. Alespoň tady v kraji. Pro vaše polovičky mám z informačního centra prospekty, jsou tu Slavnosti vína, folklor, kroje, pokud některá bude chtít vidět něco jiného než auta, máte vystaráno.
Rade622
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.