Hyundai winter rallysprint
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Takovej návrh: co nejprve zjistit kdo všechno by se chtěl zůčastnit a pak hledat střed tech nejvzdálenějších a tam se po něčem podívat. Mnichovo hradiště je pro mě z ruky.
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
- Reklama
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
No Martine, Hoškovice, toje ono právě si mi je vzal!! Taky jsem si na ně vzpoměl jdu sem vlastně kůli tomu!! Jo pade to jo , ale na 1 hodinu!!!
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
- weena
- **
- Kontaktovat uživatele:
No super tak alespoň někdo by jel. MartasZ a další? Kdo? Náhodou lepší blbnout na letišti než někde v provozu. I když........ je to takej hezké jezdit bůčkama na parkovišti mezi autíma. že jouda?.. ten to zná. a kdo ne tak ať přijede a uvidí Na sněhu jsem teda neměl crash. Ale zato na suchu jo se 120cou .. bylo v tom bumbání takže jsem si pěkně zahrál.... ale naštěstí jsem vylezl. Foto radši nebudu publikovat, těžko by to bylo k uvěření že jsem vylezl. Teda abych byl přesnej sjel po kapotě..
................................................
Renault Clio S1200
Hyundai sel do sveta
Škoda 120M (okruhová verze)
Renault Clio S1200
Hyundai sel do sveta
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
¨weena píše:No super tak alespoň někdo by jel. MartasZ a další? Kdo? Náhodou lepší blbnout na letišti než někde v provozu. I když........ je to takej hezké jezdit bůčkama na parkovišti mezi autíma. že jouda?.. ten to zná. a kdo ne tak ať přijede a uvidí Na sněhu jsem teda neměl crash. Ale zato na suchu jo se 120cou .. bylo v tom bumbání takže jsem si pěkně zahrál.... ale naštěstí jsem vylezl. Foto radši nebudu publikovat, těžko by to bylo k uvěření že jsem vylezl. Teda abych byl přesnej sjel po kapotě..
No jako weena ježdění mezi auty znám, jezdil jsem s tebou Hele dej sem nějaký foto já to neviděl na fotkách sím sím...... Jo hele mohl bych jet kdyžtak s tebou? Kdyby nechtěl jet Hanz!
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Tady Mates http://supermapy.centrum.cz/map.php?ql= ... 0&x=39&y=9Mates píše:A kde to přesně je brácho???
- weena
- **
- Kontaktovat uživatele:
Jj já tam budu teda stopro celou zimu řádit a krotit ponika po dráze. Obvolám zpravodajství Eurosportu a bude se to vysílat do celého světa live. Bude se to jmenovat 1.WorldRaceHoskovice. Takže ať se sejdem ve velkém počtu na letišti. Jo a v kuloároch sa hovory že by k Nám měl přijet Vita až z dalekeho města samích pěkných buchtiček (Brna) Tak uvidíme s jakým speciálem by měl přijet. Myslim ale se svým největšim miláčkem čtyrkolkou Hyundai Lantra Takže se máme na co těšit v Hoškovicich
Členové kteří by jeli tak by bylo good se domluvit přes SZ a předat si phone number.
To Jouda: Jasný že Tě mužu vzit hele v kufru je místa nebo už zrovna na bobech za autím mužeš klouzat.
Členové kteří by jeli tak by bylo good se domluvit přes SZ a předat si phone number.
To Jouda: Jasný že Tě mužu vzit hele v kufru je místa nebo už zrovna na bobech za autím mužeš klouzat.
................................................
Renault Clio S1200
Hyundai sel do sveta
Renault Clio S1200
Hyundai sel do sveta
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
4Mates: Tak jo máš namysli tuhle??? Kua kde jen je??!!!
A-jaj to vlastně nejní ona.....PARDON
Znovu se omlouvám to taky nejní ona
Tak tohle už ono je!
JJ to je ono!! A ty níže taky
4weena: Díky a ve vnitř by si místo pro jednoho Joudu případně neměl??
A-jaj to vlastně nejní ona.....PARDON
Znovu se omlouvám to taky nejní ona
Tak tohle už ono je!
JJ to je ono!! A ty níže taky
4weena: Díky a ve vnitř by si místo pro jednoho Joudu případně neměl??
hyundai winter rallysprint chystam na zitra, konecne na lyze, v Peci zdar Ale ma snezit a foukat, idealni na cestu 100 km tam a z5 Uvidime.
Edit: Tak jsme sobotni vanici a metelici prolyzovali a prezili ve zdravi. Auto opet prokazalo, ze tam, kde maji problemy ostatni vozy, projede jak tank. Bez retezu az nahoru k Javoru ve 20 cislech snehu. Rano opet nezklamali kaomionisti a dodavkari, ktery si nepockaji na upravu silnic k rozumnemu stavu a tak pred Trutnovem byl jeden pekne otoceny napric silnici, takze objizdka pres Stare buky a dodavkar s Tranzitem nad Marsovem taky delal pekny veletoce. Jinak cesta kupodivu ok, zadny excesy, po ceste z5 pekny naledi z Jaromere do HK.
Edit: Tak jsme sobotni vanici a metelici prolyzovali a prezili ve zdravi. Auto opet prokazalo, ze tam, kde maji problemy ostatni vozy, projede jak tank. Bez retezu az nahoru k Javoru ve 20 cislech snehu. Rano opet nezklamali kaomionisti a dodavkari, ktery si nepockaji na upravu silnic k rozumnemu stavu a tak pred Trutnovem byl jeden pekne otoceny napric silnici, takze objizdka pres Stare buky a dodavkar s Tranzitem nad Marsovem taky delal pekny veletoce. Jinak cesta kupodivu ok, zadny excesy, po ceste z5 pekny naledi z Jaromere do HK.
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i