Tak teď nemá chybu

Moderátor: Moderátoři
Dovolím si oponovat,houpání v zatáčkách to jsem si nevšiml,je fakt že je to tvrdý jak beton a dost věcí člověk cejtí ale rozhodně se se mnou auto nehoupe...bůh ví v jakém bylo Vaše auto stavu a tisíc za víkend?Mám to auto fakt rád ale tisícovku za víkend bych najet nechtěl ale to v žádném autě:)padam píše:Taky čekám na oranžového pro manželku, barva je to moc hezká. Ale nesouhlasil bych s tím, že podvozek sedí jako přibitý. Auto jsme měli půjčené na celý víkend, najeli celkem 1000km a podvozek má do sportovních kvalit hodně daleko, na nerovnostech odskakuje, přenáší zbytečné rázy a v zatáčkách se docela houpe. Na denní ježdění ale naprosto v pohodě, je to auto na design, nikoliv na sport.
Standardní předváděčka, když jsme ho přebírali měl najeto asi 1200km, víkendem myslím pátek, sobota, neděle a najet 1000km za tři dny není problém. Neříkám, že je to úplná houpačka jako spousta jiných aut, jen to, že při rychlejším průjezdu série zatáček je při změně směru náklon větší než bych čekal od sportovně vypadajícího auta. Když to srovnám třeba s mým CR-Z, tak to má taky celkem velké náklony, ale při velké změně směru v kombinaci zatáček je přechod mezi krajními pozicemi o dost pomalejší, tj. méně houpavý.Seal píše:Dovolím si oponovat,houpání v zatáčkách to jsem si nevšiml,je fakt že je to tvrdý jak beton a dost věcí člověk cejtí ale rozhodně se se mnou auto nehoupe...bůh ví v jakém bylo Vaše auto stavu a tisíc za víkend?Mám to auto fakt rád ale tisícovku za víkend bych najet nechtěl ale to v žádném autě:)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |