Vážení, zaujal mne dnešní článek o tom, že Nošovice chtějí porazit Mladou Boleslav.
http://byznys.ihned.cz/zpravodajstvi-ce ... n=mediafed
I když jsem naprosto přesvědčen o kvalitách nového vozu, který jistě porazí octavii svými vlastnostmi, pokud jde o prodeje, nemá pro ní nový i30 šanci.
A jaký je Váš názor?
Porazí škodovku?
Moderátor: Moderátoři
Porazí škodovku?
Ford Mondeo TDCi 96 kW, Euro 4
Elantra, model 2004, CRDi (zůstala v rodině)
Dříve: Accent, model 2003, CRDi (zůstal v rodině)
- Reklama
Re: Porazí škodovku?
Mne je to uplne fuk, kdo vyhraje, Skodovek v souctu stejne jezdi a dlouha leta bude jezdit vic. Hyundai svoje kouzlo "ojedinelosti" davno ztratil, takze az nasi zem zaplavi nosovicky vytvory, tak bude o duvod vic se poradne rozhlednout, co trh nabizi. A ze toho neni malo.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Objem produkce není všechno - alespoň z pohledu zákazníka. Pokud budu velký skeptik, vidím to takto:
Vyšší prodej - vyšší sebevědomí na trhu - vyšší ceny - snížení kvality servisu (hodně zákazníků) - vyšší poptávka po náhradních dílech - vyšší riziko ukradení vozidla.
Nemusím mít zrovna auto, které trhá rekordy v prodejích. Stačí mi, aby to nebylo něco extravagantního, servisáci s tím uměli a byly dostupné díly z druhovýroby a případně na vrakáčích. A potom ať má klidně pátou pozici v prodejích, to je mi šumák.
Vyšší prodej - vyšší sebevědomí na trhu - vyšší ceny - snížení kvality servisu (hodně zákazníků) - vyšší poptávka po náhradních dílech - vyšší riziko ukradení vozidla.
Nemusím mít zrovna auto, které trhá rekordy v prodejích. Stačí mi, aby to nebylo něco extravagantního, servisáci s tím uměli a byly dostupné díly z druhovýroby a případně na vrakáčích. A potom ať má klidně pátou pozici v prodejích, to je mi šumák.
i30 combi PDe 1.5 DPi 110k
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
zas tak růžové to asi nebude když od března se ruší 3tí směna
Prodej levných autodílů.
Automobilka chce, aby se vůz i30 prodával hluboko pod hranicí 300 tisíc korun.
Porad na to jdou pres cenu, co takhle presvedcit necim jinym? Takhle to bude porad smerovat k autu typu duchna, ano ke konci zivota modelu proc ne, ale na zacatku at daji trochu sebevedomejsi cenu (ale zase ne jak u I40) a podprori ji levnymi pakety.
Porad na to jdou pres cenu, co takhle presvedcit necim jinym? Takhle to bude porad smerovat k autu typu duchna, ano ke konci zivota modelu proc ne, ale na zacatku at daji trochu sebevedomejsi cenu (ale zase ne jak u I40) a podprori ji levnymi pakety.
Škoda O III 1,6tdi 7°DSG
Hyundai i30 1,4 cvvt 2010 (prodáno)
Hyundai i30 1,4 cvvt 2010 (prodáno)
Souhlasím, že není o co stát, že i30 by se neměla stát druhou ikonou (jako octavia). Ale už teď začíná být jasné, že nová generace třicítky bude koncernu silnějším soupeřem a ukousne větší tržní podíl. Tlak na cenu je v pořádku - působí napříč segmentem a výhody přináší všem potenciálním zájemcům o vozidlo jakékoli značky.
Ford Mondeo TDCi 96 kW, Euro 4