skubani pod tri tisice otacek?

1996 - 2002

Moderátoři: Tringi, Moderátoři

Odpovědět
black_sheep

skubani pod tri tisice otacek?

Příspěvek od black_sheep »

cago chlapi, mam uz delsi dobu problem se skubanim svyho milacka v nizsich otackach.. podezrivam zanesenou skrtici klapku nebo spatnej potenciometr (par stovek oprava) ale jsem nak linej s tim neco delat :roll: :twisted: projevuje se to skytanim, pomerne dost silnym pod 3tis otacek, pocitove i nizsi tah odspoda, a hlavne kolisanim volnobehu, resp behem vterinky to skoro chcipne a na posledni chvili to zase vyleti, jenze pak to zase spadne, pak to zase vyleti nahoru.. a udela to takhle trebas desetkrat a pak to zase prestane kdyz trosku polechtam plyn na chvili.. pak to zase pul dne nedela.. stava se to tak dvakrat za den (prumer mam nekde kolem 50km denne) a to skubani taky obcas prestane.. napada nekoho neco? na vagu uz jsem s tim byl a nenasli nic.. :( zere trosku olej pres gufera ventilu, necely 2litry na 15tis by vocko a chystam se je vymenit, to samy olej, mam na nem uz 18tis a nebyl zatim cas to menit :( nemuze to delat kvuli tomu?
Reklama
 

Dogi27
**
Příspěvky: 131
Registrován: 19 říj 2005, 14:43
Bydliště: Most
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dogi27 »

Nazdar chlapaku,staci rict a tu skrtici klapku ti privezu jak jsme se domluvili a uvidis jestli to bude tim.olej jsem taky ted menil po 18 tis a neskubalo to.
black_sheep

Příspěvek od black_sheep »

mno diky za nabidku ale nechci te otravovat tedka s klapkou a nakonec zjistim ze to dela neco jinyho :lol: vsak vis ze uz jsem podezrival snad vsecko! zajedu zase na diagnostiku tak snad uz neco najdou kua :roll:
Uživatelský avatar
slavino
*
Příspěvky: 86
Registrován: 19 čer 2006, 13:11
Bydliště: prostejov

Příspěvek od slavino »

black_sheep píše:mno diky za nabidku ale nechci te otravovat tedka s klapkou a nakonec zjistim ze to dela neco jinyho :lol: vsak vis ze uz jsem podezrival snad vsecko! zajedu zase na diagnostiku tak snad uz neco najdou kua :roll:
cau chlape.v prvom rade by si si asi mal vycistit komplet saci system a potom to vyskusat,ak to nepomoze tak skus vymenit teplotne cidlo a este si skontroluj vsetky uchytenia co mas na kostru,minusy.mozu byt poskodene.potom asi stejne budes musiet napichnt v servise,pre istotu.potom pisni,mne to vsetko spravil mechanik a auto ako keby malo o par koni viac.
Uživatelský avatar
ryba
***
Příspěvky: 955
Registrován: 15 pro 2005, 08:20
Bydliště: HK

Příspěvek od ryba »

nemuzu si pomoct, vim ze uz jsme to tady probirali...ale takhle se mi projevovaly propaleny kabely ke svicim
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
black_sheep

Příspěvek od black_sheep »

ryba píše:nemuzu si pomoct, vim ze uz jsme to tady probirali...ale takhle se mi projevovaly propaleny kabely ke svicim
no uz jsi asi zapomnel jak je to s MEJMA zapalovacima kabelama!! jsou tam pul roku, ani ne, originaly za 1800,- pac byli porad problemy s tim..
Odpovědět

Zpět na „COUPE 1G“