Tlacitko vyhrivani zadniho skla
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Tlacitko vyhrivani zadniho skla
zdravim prestalo mi vyhrivat zadni sklo po tom co jsem menil kabely od autoradia nevim cim to je ale vim ze to tlacitko fungovalo jako prupiska. ZAMACKNOUT a to drzelo nez se to rozmrazilo a PAK VYPLO AUTOMATICKY. tedka mi to nejde zmacknout hned se to vrati do polohy VYPNUTI nevite kde bych koupil treba nove tlacitko,
Naposledy upravil(a) Engineer dne 24 led 2012, 16:35, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Za 1.) Vypínaj si CAPSLOCK pri zadávaní názvu témy a za 2.) Pomoc tu potrebuje každý, to netreba zdôrazňovať
Důvod: Za 1.) Vypínaj si CAPSLOCK pri zadávaní názvu témy a za 2.) Pomoc tu potrebuje každý, to netreba zdôrazňovať
LANTRA 1.6 84kw vyfuk montii sport,sportovni pera+tlumice,sportovni vzduchovy filtr, 17ctky disky
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
Re: TLACITKO VYHRIVANI ZADNIHO SKLA POMOOC
není to pojistkou? je to rear defogger anglicky tak se podívej.
tlačítkem to podle mě na 90 % nebude co vím tak to ovládá ETACS jednotka, resp. relé k tomu je umístěné v rámci té komfortní jednotky. ta je v tom středovém sloupku palubní desky.
tlačítkem to podle mě na 90 % nebude co vím tak to ovládá ETACS jednotka, resp. relé k tomu je umístěné v rámci té komfortní jednotky. ta je v tom středovém sloupku palubní desky.
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Re: TLACITKO VYHRIVANI ZADNIHO SKLA POMOOC
podívej na pojistku a pak fyzicky na konektor od té jednotky ETACS nebo TACU, už nevim jak se to jmenuje. Je umístěná za radiem vlevo dole, tedy za plastem u pravé nohy když sedíš za volantem. Omkrni kabely na konektoru a samotný konektor, jestli to není poškozený.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
Re: Tlacitko vyhrivani zadniho skla
pojistky v pojistkove skrini myslite ne?ja prave menil komplet kabely u autoradia a mel jsen sundany cely stred a ztoho ttlacitka jsem odpojil jen kablik po opetovnem namontovani uz nefunguje. ono ma byt zamackle a svitit kdyz funguje jenze me nejde zamaconout jakoby se porad vraci do polohy vyp.
LANTRA 1.6 84kw vyfuk montii sport,sportovni pera+tlumice,sportovni vzduchovy filtr, 17ctky disky
Re: Tlacitko vyhrivani zadniho skla
jinak pojistky jsou ok pokud nejsou pojistky jeste jindy nez vsechny