Seřízení ruční brzdy.
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Seřízení ruční brzdy.
Zdravím všechny, je někde nějaký návod na seřízení ruční brzdy v domácích podmínkách u Lantry 1.6, r.v. 97 s ABS (v zadu kotouče)? Nemám manuál. Díky.
Hyundai Lantra GLX, 1.6/84kW, dříve PONY 1.5
- Reklama
Už se totu řešilo,pročti si to zde prosím:https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... highlight=
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Zdravím, už jsem na to přišel, ale trvalo to. Pokud jsou funkční vysouvací tyčinky u brzdových destiček(nejsou zarezlé) a dále zarezlé lanovody, tak je to velice jednoduché. Jen to najít. Mě se to povedlo asi po dvou hodinách, protože jsem chtěl oddělat středový kryt u ruční brzdy, což se nepovedlo. Potom jsem ale náhodou objevil pod krycí gumou okolo ruční brzdy šroub na trubkový klíč č.10 kterým se přes kladku přitahují obě lanka.
Hyundai Lantra GLX, 1.6/84kW, dříve PONY 1.5
Šikovnej chlapec!!zdeno píše:Zdravím, už jsem na to přišel, ale trvalo to. Pokud jsou funkční vysouvací tyčinky u brzdových destiček(nejsou zarezlé) a dále zarezlé lanovody, tak je to velice jednoduché. Jen to najít. Mě se to povedlo asi po dvou hodinách, protože jsem chtěl oddělat středový kryt u ruční brzdy, což se nepovedlo. Potom jsem ale náhodou objevil pod krycí gumou okolo ruční brzdy šroub na trubkový klíč č.10 kterým se přes kladku přitahují obě lanka.
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)