tak jestli DOHC znamena Dulezita Opora Hyundai Clubu tak jsem v tom s tebou ikdyz mam jen OHC´..Kyrglík píše:HTP fanatici???? Tak to je hezký-Takže já jsem třeba Kyrglík von DOHC
III. sraz v Mimoni 13.-15.10.2006
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Ubytování zajišťovat nebudu...těm co mají teplé spacáky jistě spaní ve stanu nevadí. Já osobně se teda vyloženě těším do stanu.
Vnejhorším případě, že by nám nepřálo počasí, tak táborák můžem udělat v hangáru. Co se týče programu - ten bude individuální jako minule, ale není problém něco vymyslet. Uz se těším
Vnejhorším případě, že by nám nepřálo počasí, tak táborák můžem udělat v hangáru. Co se týče programu - ten bude individuální jako minule, ale není problém něco vymyslet. Uz se těším
Hyundai Coupe ,,2003" 2000ccm
No to by se me libilo .... ale potreboval bych to vedet presneji..Hanz píše:Myslím, že na druhé straně letiště, v Hradčanech, je nějaký hotýlek nebo penzionek - Ďáblice, mám pravdu nebo ne? Nevíš jestli by tam pár lidí nechali umřít přes noc?
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Ty vole jeden já si na toto vzal lupu jak blb to tu luštím a on napíše Má řiťka je ještě panna a tou zůstane!! To je v pytli já už i blbě vidím!!!Hanz píše:Jéžišmajdá, to NÉÉÉ - já nezměnil vorientaci, já jen neměl tolik času se věnovat fóru! Mates, spíš ve vedlejší stáji s metr tlustou zdí, dyby to na tebe náhodou přišlo Má řiťka je eště panna a tou zůstane
Ehm teď to přečtu v i náhledu!! Sem tu nemusel dělat blbce s lupou!!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Nejci sam kdo to lustil jak wulivan píše:Ty vole jeden já si na toto vzal lupu jak blb to tu luštím a on napíše Má řiťka je ještě panna a tou zůstane!! To je v pytli já už i blbě vidím!!!Hanz píše:Jéžišmajdá, to NÉÉÉ - já nezměnil vorientaci, já jen neměl tolik času se věnovat fóru! Mates, spíš ve vedlejší stáji s metr tlustou zdí, dyby to na tebe náhodou přišlo Má řiťka je eště panna a tou zůstane
Ehm teď to přečtu v i náhledu!! Sem tu nemusel dělat blbce s lupou!!!