Takže to nejedeš ani do Plas?Sensei Jirka píše:Tak já sem bohužel v sobotu na odpolední
sorry kucí ale teď žiju tuningem
http://plasy.bravetuning.cz/5sraz/web.gif
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Takže to nejedeš ani do Plas?Sensei Jirka píše:Tak já sem bohužel v sobotu na odpolední
Taky žiju tuningem, ale do Plas bych asi nejel, ani kdybych měl volno...Zrovna tenhle sraz nemusim.....meexiko píše:Takže to nejedeš ani do Plas?Sensei Jirka píše:Tak já sem bohužel v sobotu na odpolední
No to mi taky sere že tam nejsou sprinty ale co naděláš. Je to kousek od Plzně tak proč tam nejet když sme si dali štreku až do Mimoně na války.Sensei Jirka píše:Taky žiju tuningem, ale do Plas bych asi nejel, ani kdybych měl volno...Zrovna tenhle sraz nemusim.....meexiko píše:Takže to nejedeš ani do Plas?Sensei Jirka píše:Tak já sem bohužel v sobotu na odpolední
Já totiž žíju tuningem a nee stylingem A TUNING!!!!! sraz bez sprintů, jen auta postavený na trávě...to fakt neni nic pro mě....jinak leots etě jedu na High Speed Meeting 4 (malá mimoň) a do Milovic. Akorát je blbý, že je to hned víkend po sobě...to bude prachů
No, já sem v tomhle ohledu rád, že du do práce, aspoň nemusim přemejšlet jestli do Plas jet nebo ne.....ale jak řikám, asi bych stejně nejel...akorát mi mrzí ten /-/sraz v Plzni....snad to vyjde příštěmeexiko píše:No to mi taky sere že tam nejsou sprinty ale co naděláš. Je to kousek od Plzně tak proč tam nejet když sme si dali štreku až do Mimoně na války.Sensei Jirka píše:Taky žiju tuningem, ale do Plas bych asi nejel, ani kdybych měl volno...Zrovna tenhle sraz nemusim.....meexiko píše: Takže to nejedeš ani do Plas?
Já totiž žíju tuningem a nee stylingem A TUNING!!!!! sraz bez sprintů, jen auta postavený na trávě...to fakt neni nic pro mě....jinak leots etě jedu na High Speed Meeting 4 (malá mimoň) a do Milovic. Akorát je blbý, že je to hned víkend po sobě...to bude prachů
Nad tim High Speed Meetingem v říjnu ještě popřemejšlim....
To klidně můžeme Tam můžem i parkovat,místa jeba nádraží dost To se domluvíme v sobotu,ale počítám s tímMr.Scully píše:Prave jsem zjistil, ze budu muset asi v pul treti vyzvednout pritulkyni na vlakovym nadrazi. Bude to jen pulhodinka, pak budu k dispozici. Ale treba bysme to mohli vyuzit a udelat malou spanilou jizdu od Tesca k nadrazi
Ja byl na tom, ze jsme takhle domluveni? Dneska jsem tam byl jako trotl a nikdo nikde. Kontakt na me mate, ale ja na vas ne, takze jsem ani nemohl zavolat. To je teda organizace...Kyrglík píše:Takže kdyby někdo chtěl,tak v sobotu u OC Tesco u výjezdu na Prahu na parkovišti.Kolem druhé hodiny,židličky na sezení ssebou.Bude to piknik u aut trvající kolem dvou tří hodin....Dobrou náladu nabrat do kapsy
Já jsem měl původně přijet s Kyrglíkem,ale bohužel jsem dneska musel jít do práce a ještě se k tomu přimotaly jiné záležitosti,že jsem nemohl přijet,tím to se omlouvám a i Kyrglíkovi jsem už posílal SZ!!Mr.Scully píše:Ja byl na tom, ze jsme takhle domluveni? Dneska jsem tam byl jako trotl a nikdo nikde. Kontakt na me mate, ale ja na vas ne, takze jsem ani nemohl zavolat. To je teda organizace...Kyrglík píše:Takže kdyby někdo chtěl,tak v sobotu u OC Tesco u výjezdu na Prahu na parkovišti.Kolem druhé hodiny,židličky na sezení ssebou.Bude to piknik u aut trvající kolem dvou tří hodin....Dobrou náladu nabrat do kapsy
Jasan, ale minimalne Kyrglika a mozna xmraka jsem tam cekal. Nebo mi aspon mohli napsat, kontakt majiivan píše:Já jsem měl původně přijet s Kyrglíkem,ale bohužel jsem dneska musel jít do práce a ještě se k tomu přimotaly jiné záležitosti,že jsem nemohl přijet,tím to se omlouvám a i Kyrglíkovi jsem už posílal SZ!!Mr.Scully píše:Ja byl na tom, ze jsme takhle domluveni? Dneska jsem tam byl jako trotl a nikdo nikde. Kontakt na me mate, ale ja na vas ne, takze jsem ani nemohl zavolat. To je teda organizace...Kyrglík píše:Takže kdyby někdo chtěl,tak v sobotu u OC Tesco u výjezdu na Prahu na parkovišti.Kolem druhé hodiny,židličky na sezení ssebou.Bude to piknik u aut trvající kolem dvou tří hodin....Dobrou náladu nabrat do kapsy
Snad někdy jindy!!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |