Genesis Coupé facelift 2012
Moderátor: Moderátoři
Re: Genesis Coupé facelift 2012
toyotě chybí turbo
http://otomoto.pl/hyundai-genesis-coupe-C22591628.html 150 000 Kč to je slušná cena ... práh na stolici ,blatníky a kapota karbon dveře už se seženou, volant bude od sparca a palubka vystřelená není zajímala by mně ta cena i z dovozem a clem ....
http://otomoto.pl/hyundai-genesis-coupe-C22591628.html 150 000 Kč to je slušná cena ... práh na stolici ,blatníky a kapota karbon dveře už se seženou, volant bude od sparca a palubka vystřelená není zajímala by mně ta cena i z dovozem a clem ....
Hyundai sonata zelená Y3 - daily
Hyundai sonata AWD racing
Renault Magnum 440 kozel
Renault MAgnum 440 Tandem
Žabička Kawasaki Ninja ZX-7r
AUDI A6 2,5TDI 132 kW quattro. Prodám nebo vyměním za A8 D3 nebo S6 C5.
Renault Magnum 440 kozel
- Reklama
- LiberaleMiguel
- **
pocitej opravu tak na 100k, urcite tam bude hnuta aji naprava. I kdyz rek bych ze to bude aji o dost vic, protoze tezko nekde sezenes pouzite dily A kdyz jsem kupoval zadni tyce na Coupe tak mne vysly na 10k, u Genesise to bude urcite drazsi
Naposledy upravil(a) LiberaleMiguel dne 07 úno 2012, 16:48, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Coupe FX 2,0 DOHC 102kW, Black&Silver
Jsou na prodej mnohem lip boreny kousky za lepsi penize...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
tohle neni tak bořený...na práh je to náhodou v pohodě..horší rovnat podběhy a uchycení tlumičů...dej sem linky na další ..a v polsku budou díly určitě..
Renault Magnum 440 kozel
Renault Magnum 440 kozel
- LiberaleMiguel
- **
fakt ? hod nejaky odkaz....do toho bych se klidne pustil, jednou uz jsem auto dokupy daval
Kony: no nevim, kdyz jsme schanel dily na Coupe tak aji v polsku nebylo moc z ceho vybirat, nerikam ze jsem nesehnal vsechno, ale treba zadni blatnik byl jenom jeden jediny
Kony: no nevim, kdyz jsme schanel dily na Coupe tak aji v polsku nebylo moc z ceho vybirat, nerikam ze jsem nesehnal vsechno, ale treba zadni blatnik byl jenom jeden jediny
Zadny takovy, uz je tam pul roku a az mi rupne v kouli, tak si pro nej zajedu
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- LiberaleMiguel
- **
tak urcite ti ho nevyfouknu hned jenom by mne zajimalo co je "lip borene za lepsi prachy" podle tebe
Kapota, svetla, blatniky, naraznik. Stena, chladice a bagy v poradku. Videl jsem ho na zivo, jelikoz ho nekdo chtel, ale strachem couvnul. A dily by na to byly.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- LiberaleMiguel
- **
a co tomu teda chybi ? a cena ?
stejně většina dílu se na to vyplatí performance než serie ..chladiče,kapoty,blatníky snad i dveře..ale na předek trefený se hůř srovnává ten nosnik pokud je hlý a stačí 1,5mm a už nesedí kapota k blatníku a 1,5mm uteče na tom nose uplně jak nic ..znamý takhle dělal passat taky lehce tukly a už to nikdy nesrovnaly do roviny takže kapota křivo....hardcam neříkej že je na netu genesis líp trefeny a za míň jak 150 to neni možný už těch 150 je zadarmo s prahem bych se nes*al odřezal bych oba a dal tam místo nich ocelový profil at to má trochu tuhost
Renault Magnum 440 kozel
Renault Magnum 440 kozel
Stoji pres dve kila, ale pokud porovnam konecnou cenu opravy obou aut hodne od oka, vim, ze bych ho zprovoznil rychleji a levneji. Navic je plne pojizdny, jde rekl bych o "kosmetiku". Vzdyt se to da uz za 6 kil koupit novy, nebojte, na prodej jich bude dost.
Pred par dny taky skoncil zajimavej na Allegru, chce to hledat, staci, aby polak napsal Gensis misto Genesis a uz najdete prd
Ale pak pozor, az budete kupovat svetla, uz se objevuji na tyhle mrchy i anglicky - za a) to sviti do pryc a za b) to neprojde na TK, kterou pri dovozu musite udelat.
Pred par dny taky skoncil zajimavej na Allegru, chce to hledat, staci, aby polak napsal Gensis misto Genesis a uz najdete prd
Ale pak pozor, az budete kupovat svetla, uz se objevuji na tyhle mrchy i anglicky - za a) to sviti do pryc a za b) to neprojde na TK, kterou pri dovozu musite udelat.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Bouračky nejsou pro mě.Do toho bych nešel. Chápu,když má někdo dílnu a zálibu vrtat se hloubkově v autech.Zrovna na je vidět,že jsou to totálně spolehlivá a bezproblémová auta-a když už někdo něco řeší,tak je to právě na pár dotažených slepeninách.Takže,ze mně strach nemusíte mít-já vám bouračku nevyfouknu. Viděl jsem dost "opravených"dotažených Tiburonů-a u všech jsem poznal,že byly bouraný dřív,než mě to majitel řekl.Nechytí se barva,různé mezery,chybějící kryty....v motoru a už člověk ví,kam se víc podívat Pravda,třeba Víťovi se zprvu moc nelíbilo,že jsem už z fotek napsal,že je bourané na levý předek...a na srazu,na živo už nebylo pochyb-což i sám potvrdil.
Vidím to trochu podobně jako Hard-ceny nových nebo mírně jetých Genesisů v očekávání příchodu faceliftu do prodeje,rázně tlačí cenu dolů.Před koncem roku byly nabídky nových G. z výstav-třeba 3,8V6 za 580000,-Kč(nabízela to prodejna BOS Trutnov)-i 2,0T....Po příchodu faceliftu,půjdou tyhle původní ještě níž.Takže není moc velký důvod něco opravovat a smolit v garáži.
Teď jsem se třeba díval na stránky slovenského .Jsou tam 2ks předváděček G.3,8V6 za cenu do 550000,-Kč Sleva jedna třetina ceny -safra,to je fofr .
Vidím to trochu podobně jako Hard-ceny nových nebo mírně jetých Genesisů v očekávání příchodu faceliftu do prodeje,rázně tlačí cenu dolů.Před koncem roku byly nabídky nových G. z výstav-třeba 3,8V6 za 580000,-Kč(nabízela to prodejna BOS Trutnov)-i 2,0T....Po příchodu faceliftu,půjdou tyhle původní ještě níž.Takže není moc velký důvod něco opravovat a smolit v garáži.
Teď jsem se třeba díval na stránky slovenského .Jsou tam 2ks předváděček G.3,8V6 za cenu do 550000,-Kč Sleva jedna třetina ceny -safra,to je fofr .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
já bych ten genesis stejně vykuchal takže pro mně nějaký TOP voňavka nemá smysl... jde mi o techniku pokud něco vypadá neesteticky (tím nemyslím laicky udělané) ale funguje tak se mi to líbí ...genesis bych vybrakoval 2,0t pořádně přifoukl VLSD,brzdy,kola,podvozek.... zase je jednoduší "říznout" do zbořeného kousku než do auta vcelku...zas poláci to umí nafotit ty zbořky hlavně aby tomu udělali pořádnou relkamu ať se to prodává žádnou reklamu sem na genesis ještě neviděl...
Renault Magnum 440 kozel
Renault Magnum 440 kozel
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Kony5-jaký smysl má koupit auto a 3/4 z něho vyměnit?Jak píšeš-přifoukl 2,0T,podvozek,brzdy...tak proč zrovna nekoupit 3,8V6,která to má vše továrně odladěné a odzkoušené?Nebo třeba úplně jiné auto .Jestli to máš jako koníčka,zábavu,tak to beru.Jinak tyhle velký přestavby smysl nedávají.Nacpeš do auta fůru peněz a při prodeji to rozšťourané,třeba mega vylepšené auto nikdo nechce a je neprodejné.Nemluvě o funkčnosti,spolehlivosti...Dám příklad- červený s turbem a vyhnaným výkonem,nacpaný až po střechu aparaturou,LCDčky,spojlery,kůže....určitě jsi ho viděl na tuning.srazech nebo inzerátech na prodej.Měl auto polepené reklamou na Mohawk audio.V inzerci už reklamy odlepil.Auto do kterého někdo nalil statisíce do úprav a dnes se toulá po bazarech,inzercích a NIKDO ho nechce.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
- LiberaleMiguel
- **
Ja mel predni nosik ohnuty az k zemi a hovno bys poznal na tom, ze to je spravovane staci si na tom dat poradne zalezet
Jinak co se tyce extremnich uprav tak proc ne ? kdyz na to nekdo ma. A vetsinou to je laskou k modelu enz cimkoliv jinym, takze u takovych lidi clovek tezko uspeje recma "neni lepsi koupit neco silenejsiho ?" Navic ten 2,0T je od vyroby oturbeny, takze tam budou kovane streva atd, takze kdyz do toho nacpes poradne turbo tak se dostanes z vykonem uplne nekde jinde. Turbit atmosferu je uz trosku slozitejsi
Jinak co se tyce extremnich uprav tak proc ne ? kdyz na to nekdo ma. A vetsinou to je laskou k modelu enz cimkoliv jinym, takze u takovych lidi clovek tezko uspeje recma "neni lepsi koupit neco silenejsiho ?" Navic ten 2,0T je od vyroby oturbeny, takze tam budou kovane streva atd, takze kdyz do toho nacpes poradne turbo tak se dostanes z vykonem uplne nekde jinde. Turbit atmosferu je uz trosku slozitejsi