Display monitorování tlaku v pneu
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Display monitorování tlaku v pneu
Ahoj,
jsem čerstvým majitelem i30CW 12/2011. Ve výbavě mám i monitorování tlaku v pneu.
Není to integrované v palubní desce, ale taková malá krabička přilepená nad ovládání výšky světel + osvětlení palubní desky + ESP OFF.
Display co ukazuje rozdíl tlaku v %, teplotu a samotný tlak je pro mé oko divný.
Tam kde nejsou aktivní body jsou viditelné pruhy barvy viz. obr. v příloze.
Má prosím někdo ten samý monitor tlaku? Je to taky takové a nebo je to na reklamaci.
Je to viditelné v různých úhlech.
Moc díky.
jsem čerstvým majitelem i30CW 12/2011. Ve výbavě mám i monitorování tlaku v pneu.
Není to integrované v palubní desce, ale taková malá krabička přilepená nad ovládání výšky světel + osvětlení palubní desky + ESP OFF.
Display co ukazuje rozdíl tlaku v %, teplotu a samotný tlak je pro mé oko divný.
Tam kde nejsou aktivní body jsou viditelné pruhy barvy viz. obr. v příloze.
Má prosím někdo ten samý monitor tlaku? Je to taky takové a nebo je to na reklamaci.
Je to viditelné v různých úhlech.
Moc díky.
- Přílohy
-
- Externí display pro monitorování tlaku v pneu.
- monit_tlak1.jpg (43.01 KiB) Zobrazeno 4084 x
Hyundai i30CW Trikolor Plus, Exclusive 1,6 CVVT 6M, 92,7kW, Glowing Red, 12/2011
- Reklama
- miskinsr50
- **
Re: Display monitorování tlaku v pneu
fiiiha. Tak toto som este nevidel. Ja mam tiez monitorovanie tlaku v pneu ale taketo nie...
Ja mam sice rv.2007, skus zbehnut do predajne kde si kupoval auto, ze ci nahodiu nejde o daku dorabku... Ale mozno to tak aj ma byt.
Ja mam sice rv.2007, skus zbehnut do predajne kde si kupoval auto, ze ci nahodiu nejde o daku dorabku... Ale mozno to tak aj ma byt.
Hyundai i40CW 1.7 CRDi VGT 100kw STYLE
Ja mam monitorovani tlaku v palubnim pocitaci, tohle bych asi nezkousl.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Tak jsem trochu přehodnotil odkazy v Googlu a našel jsem výrobce toho monitoru tlaku a i jiných doplňků co se do různých značek vč. Hyundai asi montuje.
Našel jsem ty doplňky v ceníku příslušenství.
Nicméně to nemění to že ten display má viditelné plochy červené a zelené barvy vč. modrého podkladu. Ten je možná v pořádku.
Překvapení je, že přímo výrobce to má také tak vyfocené
viz foto.
1.Originál popis přístroje vč. display tak jak má být (bohužel je to obrázek)
2.Foto z jejich oficiálních stránek
3.Moje foto z auta
Ještě napíšu přímo výrobci a jsem zvědav co mi odepíše.
Našel jsem ty doplňky v ceníku příslušenství.
Nicméně to nemění to že ten display má viditelné plochy červené a zelené barvy vč. modrého podkladu. Ten je možná v pořádku.
Překvapení je, že přímo výrobce to má také tak vyfocené
viz foto.
1.Originál popis přístroje vč. display tak jak má být (bohužel je to obrázek)
2.Foto z jejich oficiálních stránek
3.Moje foto z auta
Ještě napíšu přímo výrobci a jsem zvědav co mi odepíše.
- Přílohy
-
- porovnani_tlak.jpg (120.95 KiB) Zobrazeno 4047 x
Hyundai i30CW Trikolor Plus, Exclusive 1,6 CVVT 6M, 92,7kW, Glowing Red, 12/2011
- miskinsr50
- **
asi ti napisu to co mne....
Dobrý deň, prosím obráťte sa priamo na niektorého z našich autorizovaných servisov a dohodnite si s ním kontrolu vášho vozidla.
Zoznam autorizovaných servisov nájdete na http://www.hyundai.sk
S pozdravom Igor Michalovič
kontrolór servisnej siete Hyundai Motor Czech s.r.o.,
organizačná zložka SlovakiaGalvaniho 17/A, 821 04 Bratislava, Slovak Republic
Dobrý deň, prosím obráťte sa priamo na niektorého z našich autorizovaných servisov a dohodnite si s ním kontrolu vášho vozidla.
Zoznam autorizovaných servisov nájdete na http://www.hyundai.sk
S pozdravom Igor Michalovič
kontrolór servisnej siete Hyundai Motor Czech s.r.o.,
organizačná zložka SlovakiaGalvaniho 17/A, 821 04 Bratislava, Slovak Republic
Tak jsem zatím moc neuspěl Špatně jsem jim položil otázku.
Připletlo se mi tam slovíčko podsvícení displeje a bylo vymalováno.
Výrobce (dodavatel) mi odpověděl:
-----------------------------------------
Dobrý den,
dle fotografie lze těžko usuzovat na kvalitu zobrazení displeje, jelikož takto je ovlivněna kvalitou samotné fotografie.
V příloze Vám zasílám vlastní fotografii displeje tak jak vypadá a má vypadat zapnutý a podsvícený. Připomínám, že displej by měl být podsvícený pouze při manipulaci s tlačítky, nebo v případě varovné signalizace.
Pokud budete mít dojem ža Váš displej opravdu není v pořádku, můžete jej u nás reklamovat.
Tak jsem ten jejich obrázek trochu pokreslil a odeslal zpět s otázkou "proč jsou tam vidět ty barevné pruhy"
A je ticho po pěšině, zatím mi nenapsali.
Připletlo se mi tam slovíčko podsvícení displeje a bylo vymalováno.
Výrobce (dodavatel) mi odpověděl:
Dobrý den,
dle fotografie lze těžko usuzovat na kvalitu zobrazení displeje, jelikož takto je ovlivněna kvalitou samotné fotografie.
V příloze Vám zasílám vlastní fotografii displeje tak jak vypadá a má vypadat zapnutý a podsvícený. Připomínám, že displej by měl být podsvícený pouze při manipulaci s tlačítky, nebo v případě varovné signalizace.
Pokud budete mít dojem ža Váš displej opravdu není v pořádku, můžete jej u nás reklamovat.
Tak jsem ten jejich obrázek trochu pokreslil a odeslal zpět s otázkou "proč jsou tam vidět ty barevné pruhy"
A je ticho po pěšině, zatím mi nenapsali.
- Přílohy
-
- mon_pneu_pruhy2.jpg (87.11 KiB) Zobrazeno 4000 x
- miskinsr50
- **
podla mna ide o chybu displeja. Zbehni do servisu...nezda sa mi ani zobrazenie predneho praveho kolesa. Je nejake siroke.
už jsem dostal odpověď od dodavatele:
-------------------------------------
jedná se o barevné pruhy které zajišťují příslušnou barvu segmentu protože podsvícení je bílé.
Pokud pruhy působí rušivě, může se jednat o závadu podsvětlujících LED které nezajistí dostatečnou intenzitu podsvícení.
Můj závěr je, že barva segmentu by dle mého názoru vidět neměla (může být viditelná pod větším úhlem naklonění LCD) a někde se udělala chyba.
Dle obrázků co mi zaslali je to podsvícení LCD úplně stejné. Když to pošlu na reklamaci tak mi ho sice ochotně vymění, ale budu tam kde teď.
Nechám to odborníkům při servisní prohlídce.
jedná se o barevné pruhy které zajišťují příslušnou barvu segmentu protože podsvícení je bílé.
Pokud pruhy působí rušivě, může se jednat o závadu podsvětlujících LED které nezajistí dostatečnou intenzitu podsvícení.
Můj závěr je, že barva segmentu by dle mého názoru vidět neměla (může být viditelná pod větším úhlem naklonění LCD) a někde se udělala chyba.
Dle obrázků co mi zaslali je to podsvícení LCD úplně stejné. Když to pošlu na reklamaci tak mi ho sice ochotně vymění, ale budu tam kde teď.
Nechám to odborníkům při servisní prohlídce.
- miskinsr50
- **
ja si stojim za sovjim. A podla mna ide chybu displeja. Podla mna sa rozlial.
Nic sa nerozlialo, je to ciernobiely LCD displej a farby sa riesia namalovanym farebnym filtrom. Vdaka tym pasikom mas cervene symboly a ine farby na ciernobielom displeji.miskinsr50 píše:ja si stojim za sovjim. A podla mna ide chybu displeja. Podla mna sa rozlial.
To ze vidiet tie pasy je sposobene lacnotou prevedenia, nie je to chyba, ale vlastnost. Vid obrazkok niekde z webu.
- Přílohy
-
- foto_auto_interier.jpg (45.19 KiB) Zobrazeno 3926 x
i30 1.6 benzin
ex Getz Dynamic 1.4i 16V
ex Getz Dynamic 1.4i 16V
Já si to myslel, že nějaký soudruh ušetřil a nedomyslel.
Věřím, že na LCD se ušetřilo a na funkčnosti i spolehlivosti alarmu tlaku přidali
Tak co bych chtěl za 7000,-
Věřím, že na LCD se ušetřilo a na funkčnosti i spolehlivosti alarmu tlaku přidali
Tak co bych chtěl za 7000,-
a keď sa môžem opýtať, čo stojí taka sranda dorobiť ???
1.4 MPI DOHC CWT i30CW
tu som nasiel za 132 euri
http://www.antiradar.sk/system-monitoro ... ikach.html
http://www.antiradar.sk/system-monitoro ... ikach.html
i30 1.6 benzin
ex Getz Dynamic 1.4i 16V
ex Getz Dynamic 1.4i 16V