III. sraz v Mimoni 13.-15.10.2006
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Já teda nějakej romantik nejsem,protože jestli se nepletu tak představitel romantismu byl K.H.Mácha a pro něj to znamenalo chození pěšky-poznání krásné přírody,umřít pro svoji milou,jen aby byla ona živá atd...Prostě blbosti
Jinak já bych spal taky ve stanu!!!Víťa se pořádně obleče a bude mu teplo
Jinak já bych spal taky ve stanu!!!Víťa se pořádně obleče a bude mu teplo
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
Hotel BesedaVita píše:Nechci nejak trhat nacnuty hovor, ale resil nekdo neco okolo toho ubytovani ???? Nebo nee ... at vim, jaky jsou moznosti ....
Mimoň III
Nádražní 105
52 lůžek **
Tel.: 602646620, 487862744
nebo
jinak také
http://mestomimon.cz/
- Romcis
- **
- Kontaktovat uživatele:
Hanz píše:Myslím, že na druhé straně letiště, v Hradčanech, je nějaký hotýlek nebo penzionek - Ďáblice, mám pravdu nebo ne? Nevíš jestli by tam pár lidí nechali umřít přes noc?
Hanzi v Hradcanech je maly penzion ale nevim jakou dobu predem se to ma dohadovat takze jestli chces muzu se vam tam zajet zeptat sice to mam daleko ale co bych pro vas neudelala (vsechny)
Hyundai SCoupe - 1.5 12V ECFi 65kW 94' - KI Bright Aqua
To Josef: Ano tak jsem si to nejak predstavoval ... to je perfektni .... Dekuji ...
To Duken: Hele nikdo ti nebere ten tvuj stan, si spi kde chces, Ale jen jsem chtel vedet, jestli je mozne neco takovyho, jak me poslal Josef .... A jako mistni by jsi mohl neco vedet ... Nechci po tobe, aby jsi me neco zarizoval ... ale ja vim prd, kam mam zavolat, abych si to zamluvil .... Takze tak je to spravne Josef .... Jeste jednou diky ..
To Romcis: Jo kdyby jsi byl tak hodny a neco o tom zjistil, tak to myslim bude vhod vsem ... hlavne, aby to bylo dost blizko ...
To Duken: Hele nikdo ti nebere ten tvuj stan, si spi kde chces, Ale jen jsem chtel vedet, jestli je mozne neco takovyho, jak me poslal Josef .... A jako mistni by jsi mohl neco vedet ... Nechci po tobe, aby jsi me neco zarizoval ... ale ja vim prd, kam mam zavolat, abych si to zamluvil .... Takze tak je to spravne Josef .... Jeste jednou diky ..
To Romcis: Jo kdyby jsi byl tak hodny a neco o tom zjistil, tak to myslim bude vhod vsem ... hlavne, aby to bylo dost blizko ...
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Kucííí, kucííí kdy vy zjistíte fígly a triky tohoto webu??!!
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max