Hyundai a kočičky
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
2 Martasz: Hochu co mi to děláš Fotky hezký, ale ta první Sem se málem udusil jak jsem se lek. Řekni že si to semdal omylem že myslel jsem že máš jinej vkus
mi to připomíná tu kouzelnici. Tak trochu neoholená a solárium by neuškodilo nebo trochu sluníčka (více sluníčka). Ale ty ostatní to je NÁŘEZZZZZZ to je hezký materiál.
mi to připomíná tu kouzelnici. Tak trochu neoholená a solárium by neuškodilo nebo trochu sluníčka (více sluníčka). Ale ty ostatní to je NÁŘEZZZZZZ to je hezký materiál.
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Čéče ty seš náročnej.. náhodou je to supr holka..Rasty píše:2 Martasz: Hochu co mi to děláš Fotky hezký, ale ta první Sem se málem udusil jak jsem se lek. Řekni že si to semdal omylem že myslel jsem že máš jinej vkus
Naposledy upravil(a) MartasZ dne 12 led 2007, 07:03, celkem upraveno 1 x.
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Martasz: No nevim ta fotka teda asi pěkně klame ale podle mě když je tělo pevné tak musí být trochu vycvičené a to tam u ni nevidim. No jen můj názor je že zlatá ta co s tebou byla na srazu
ale tohle
ale tohle
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Všimni si Rasty,že Josef fotil svoji(její )polovičku někde ve fitcentru.Podle rukojeti dotyčného nářadí tipuji,že slouží k posilování všech končetin.
Martasovi fotky mě vyrazily šnicl z ruky a sotva ho seberu...... znovu mi padá na zem,jak se řehtám ,při Josefově POLO-polovičce. Díky Josefe-dobrý fór-hned je ten svět lepší.
Martasovi fotky mě vyrazily šnicl z ruky a sotva ho seberu...... znovu mi padá na zem,jak se řehtám ,při Josefově POLO-polovičce. Díky Josefe-dobrý fór-hned je ten svět lepší.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži