Zdravím všechny vespolek.
Minulý týden sem si nechal předělat I20 na LPG a níže uvedu nějaké údaje a osobní zkušenosti.Snad to někomu pomůže
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
.
Takže auto mi předělával přímo hyundai (někde v Průhonicích,soudě dle nálepky) a cena vyšla i s plnou nádrží na 30760Kč i s plnou nádrží.Navíc byla v ceně ještě taková ta sada na opravu pneumatik (nějaký tmel a kompresorek),aby se nemusela tahat rezerva v kufru.
Nádrž dle servisu má objem nějakých 45 litrů.Doba představby byla 2-3 dny.Auto sem dovezl v úterý ráno a ve čtvrtek odpoledne bylo hotové.
Pokud můžu za tak krátkou dobu soudit (mám najeto asi 90 Km), tak hluk motoru se rapidně snížil.Výkon dle mého klesl jen nepatrně.Palubní počítač mi po těch pár kilometrech ukazuje spotřebu cca 6,7 litrů (jezdil sem převážně ve městě),což je skoro o litr méně než předtím.Uvidíme jak to bude nadále.
Hyundai do toho dává systém BRC.funguje to automaticky,takže při nastartování auto startuje na benzin a po chvíli se automaticky přepne na plyn.Značí to takové malé tlačítko v pravo dole pod volantem.Jsou na ni diody znázorňující typ paliva na který se právě jede a kolik je v nádrži plynu (jsou tam 4 kontrolky a každá značí cca 10 litrů).
Pokud sem něco vynechal,nebo by vás ještě něco zajímalo,tak klidně písněte
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)