mnkk píše:to caruser
Určite zvyšuje. Presne kolko neviem, to bude individuálne od výkonu alternátora. Ja svietim vždy a všade. Ešte ani neplatil zákon a ja som už svietil, lebo mám pocit, že ma je lepšie vidieť hlavne pri východe a západe slnka. Jasnéééé, stane sa, že zabudnem zapnúť svetlá- ale to je o inom... Momentálne skúšam jazdiť po dialnici 110-120km/h - skúšam či sa mi oplatí jazdiť pomalšie. Ale ani raz som ešte nebrzdil- vždy pridám kolko je treba (aj na 150) a potom sa zaradím. vždy podla situácie.
to standas
veď už posielajú pozvánky za 2000Kč zo záznamu z kamery, to je tu už a pekne dlho.
Např. v Praze udělali takovou specialitu
Kvůli lidem kteří si stěžovali na hluk omezil idiot Bém rychlost z 70ti na 50 a to na okruhu!! kde by měla být 100!! Úroveň hluku se snížila o cca 0,2 decibelu. 50tka začíná zhruba po kilometru od konce dálnice a povrch po kterém jedete je stále 4proudový!!!!! takže kdo to nezná a nedává více než průměrný pozor na značky (přijíždíte do velkoměsta, takže je zde značení jak nasráno), nemá šanci zpomalit, s tím, že kamery jsou asi 10m za cedulí 50. Ta 50tka vede napříč celou Prahou až k Václaváku, kde je najednou 70tka a to od Václaváku až do Holešovic!!!!, kde teda nechápu proč není stále ta 50tka, protože zrovna tam je hustě obydlená oblast a určitě by se snížila i prašnost, narozdíl od 50tky na okraji Prahy.
Já v tom vidím jen jediné, prostě časem někdo veme ty milióny překročených rycholostí přez 50tku a zajistí celou svojí rodinu na několik pokolení.
Otázka je jen kdo?
původně to měl být Langer nebo Bém. To to neukormidlovali, takže bych řekl, že je na Řadě Bárta se svým ministerstvem dopravy a jelikož budou za 2 roky volby a tyhle zloděje již nikdo nezvolí, tak bych žekl, že to do těch dvou let začno z obyvatel pěkně dojit!!!