Ručička palivoměru a kontrolka rezervy paliva
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Ručička palivoměru a kontrolka rezervy paliva
Mám dotaz: Ručička palivoměru mi při vypnutí klíčku nespadne dolů, prostě ukazuje aktuální stav paliva, tak jak za jízdy. Tak nějak náhodou jsem tu při procházení témat objevil fotku budíků, kde byla při vypnutém zapalování totálně pod písmeno E, jak u každého auta. Také se mě zdálo, že když už jsem měl stav benzínu v Éčku, tak nesvítila rezerva. Někde jsem tady o tom četl, že to dost blbne. Přemýšlel jsem vzít si sebou nějaký benzín do kanystru do kufru a otestovat, jestli se rozsvítí nebo to někde zdechne.
Ale podle mě mají tyto dvě věci souvislost a něco není tak, jak by mělo být a problém bude někde v něčem, co dává signál do ukazatele paliva. Asi někde na nádrži kontakty od plováku nebo ve vedení do přístrojovky. Já ale ani nevím, kde to přesně hledat a co případně naměřit Poradí mě někdo?
Ale podle mě mají tyto dvě věci souvislost a něco není tak, jak by mělo být a problém bude někde v něčem, co dává signál do ukazatele paliva. Asi někde na nádrži kontakty od plováku nebo ve vedení do přístrojovky. Já ale ani nevím, kde to přesně hledat a co případně naměřit Poradí mě někdo?
Žluťásek - Coupé RD 2.0 FX
- Reklama
Re: Ručička palivoměru a kontrolka rezervy paliva
Já mám to samý, hladový oko svítí až když mám ručičku pod Ečkem a palivoměr po vypnutí klíčku taky nepadá. Někdo mi ale řikal, že je to u coupe normální, tak nevim.
Mazda 323f BA 1.5
ex Coupe 98´ 2.0
ex Accent 98´ 1.3
ex Coupe 98´ 2.0
ex Accent 98´ 1.3
- black_sheep
- Moderátor
všecko v pořádku....
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Tak nic hoši. Dneska měl být při jízdě do práce velký test. Vzal jsem do kufru kanystr s benálem, nádrž skoro prázdná, ale žebravé oko né a né se rozsvítit Teď mám aktuální stav nádrže někde pod éčkem, čekal jsem, že to každou chvilku chcípne a ono furt nic No ale stejně si myslím, že kontrolka měla dávno svítit. Tak to asi vypadá buď na chybu palivoměru nebo na vypálenou žárovku kontrolky. Mrknu na to, až bude vhodnější počasí a víc času.
Vypálenou žárovku vylučuju. Dneska jsem měnil všechny, co v autě nesvítily. Tož co kua s tím?
- black_sheep
- Moderátor
Poradne na to slapni a zapni klimu, bude svítit hned.
I ❤ cars
dobrá rada
Mazda 323f BA 1.5
ex Coupe 98´ 2.0
ex Accent 98´ 1.3
ex Coupe 98´ 2.0
ex Accent 98´ 1.3
Fajn rada. Na to bych bez vás nepřišel
Tady je kdyžtak obrázek palubovky při zapnutém zapalování. Myslím, že by kontrolka rezervy teď už měla dávno svítit. A teď bez prdele
Tady je kdyžtak obrázek palubovky při zapnutém zapalování. Myslím, že by kontrolka rezervy teď už měla dávno svítit. A teď bez prdele
- Přílohy
-
- DSCN8930.JPG (74.34 KiB) Zobrazeno 3158 x
vždyť tam máš ještě pár litrů, nepodceňuj to auto
Mazda 323f BA 1.5
ex Coupe 98´ 2.0
ex Accent 98´ 1.3
ex Coupe 98´ 2.0
ex Accent 98´ 1.3
Mě teď to hladový oko svítí docela často a dokonce hned jak ručička zaleze pod rezervu.. asi se to nějak vzpamatovalo nicméně jsem ho ignoroval a auto mi doma zdechlo na žízeň
Mazda 323f BA 1.5
ex Coupe 98´ 2.0
ex Accent 98´ 1.3
ex Coupe 98´ 2.0
ex Accent 98´ 1.3