Nevím jak Ty
Ale, jak z odkazu zde na stánce nahoře, tak přímým přístupem na hccz.cz již nemám žádný problém
UPOZORNĚNÍ - VIR
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Re: UPOZORNĚNÍ - VIR
Taky mi to nic nehlasi
ja taky nemam problem,normalne tam v acronis zone secure najedu ale na pozadi se zpousti procesy a prepojuje to dale na dalsi domeny ktere jsou zrejme infikovane.
hccz.cz je asi jen hostitel ktery prenasi tu nemoc, je to nejaky malware(trojan),ma zpoustet na pozadi v PC cca 10 skodlivych procesu pres ktere muzou ovladnout a poskodit PC,nastesti program mi to nedovoli prepojit dal,nevim jak ostatni maji chranene sva PC ale ostrazitost je na svem miste.navic antivir na toto nereaguje k tem dvou programum co jsem uvedl je pro jistotu treba udelat on-line test na F-SECURE je to i v cestine
hccz.cz je asi jen hostitel ktery prenasi tu nemoc, je to nejaky malware(trojan),ma zpoustet na pozadi v PC cca 10 skodlivych procesu pres ktere muzou ovladnout a poskodit PC,nastesti program mi to nedovoli prepojit dal,nevim jak ostatni maji chranene sva PC ale ostrazitost je na svem miste.navic antivir na toto nereaguje k tem dvou programum co jsem uvedl je pro jistotu treba udelat on-line test na F-SECURE je to i v cestine
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
- jiri.vacha
Teda kluci vy mne děsíte radši vemu comp zítra do práce aby mi ho kamarád zkontroloval ,jinak už mi ta trapná stránka s tim upozorněnim taky nevyskakuje
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
HYUNDAI TRAJET 2001 2.7 6V LPG -po smrti(srdíčko)
HYUNDAI TRAJET 2004 2.7 6V LPG
HYUNDAI TRAJET 2001 2.7 6V LPG -po smrti(srdíčko)
HYUNDAI TRAJET 2004 2.7 6V LPG
Stránky nabíhají korektně.
Eset + ještě něco v routeru nic nehlásí.
Myslím, že není třeba mít obavy ze škodlivého obsahu. Celkem se těším, až kluci zjistí, kudy ten dacan přilezl.
Rade622
Eset + ještě něco v routeru nic nehlásí.
Myslím, že není třeba mít obavy ze škodlivého obsahu. Celkem se těším, až kluci zjistí, kudy ten dacan přilezl.
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zkus stránku ručně obnovit a vymazat cache prohlížeče. Může to být ještě v cache.69pavel píše:ja taky nemam problem,normalne tam v acronis zone secure najedu ale na pozadi se zpousti procesy a prepojuje to dale na dalsi domeny ktere jsou zrejme infikovane.
Tringi píše:Zkus stránku ručně obnovit a vymazat cache prohlížeče. Může to být ještě v cache.69pavel píše:ja taky nemam problem,normalne tam v acronis zone secure najedu ale na pozadi se zpousti procesy a prepojuje to dale na dalsi domeny ktere jsou zrejme infikovane.
sry za citaci,
ja nemam problem,jen pisi ze program mi hlasi ze to porad na pozadi nejaky proces prepojuje na domenu ktera je nakazena a program mi to nedovoli nacist do PC a zablokuje to.na te domene je i hccz,bohuzel na te domene bude vice webhostingu,nejen hcc.cz
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
- alvin
- **
- Kontaktovat uživatele:
Mne MS security Essential ukazoval MALWARE ,preto som sa tu týždeň neukázal ,konečne je už všetko OK
DACIA Sandero 1,0 SCe Arctica, ex-HUNYADI GETZ 1,1i/2004 ,zvaný Veľrybák, 132 000 Km,kupovaný ako fungláč-nedám naň dopustiť,len zub času
predtym 2x Daewoo, 2x OPEL ASTRA,SEAT Ibiza, 2x Škoda,
predtym 2x Daewoo, 2x OPEL ASTRA,SEAT Ibiza, 2x Škoda,