Hmmm... Ja mám 1,4, jazdím 90 % mesto. Žiadne problémy s podvozkom, s nápravou, s tlmičmi, auto je tvrdšie a mám pocit, že tvrdé je v súčasnosti každé auto. Citroen C4, Peugeot 207, 308, nová Fábia je reklama na auto, ktoré ako keby nemalo tlmiče, v práci dskúšané a pod...S hyundaiom som spokojný a nemám žiadne problémy s podvozkom, nápravou a to možno asi aj preto, pretože jazdím iba mesto a ak mimo mesto,tak jazdím 90-100 km/h. Takže žiadne závody, rezanie zákrut na dvoch kolesách a pod. Pri skúšaní iných vozidiel mi príde Hyundai ako štandardný a ničím sa nelíšiaci od bežných nových aut...
Mal som pár problémov zo začiatku, zošúchal sa mi volant,dali mi nový potiahnutý pravou kožou-nie umelou,ako je od výroby / problémy s volantom po 3 000 km-Avensis, Renault, Opel, Chevrolet, Nissan, Takže hyundai žiadna výnimka v tomto / a problém, ktorý som mal, že som mal zle osadený stĺpik, ktorý mi urobili aodvtedy žiadne problémy. Ja som videl negatívum v aute, že je všetko z plastov a či je leto-či zima, stále je počuť nejaké zvuky. Toto som riešil dosť často. Lenže: toto všetko ma už dávno prešlo a auto si neviem vynachváliť a keď sa zamyslím nad cenou a nad známymi, ktorí majú Touareg-po 14 000 km, Audi po 600 km autom. prevodovka odpálená, Volkswagen,Octavia-Odpálené turbo pri 2500 km a kopec ďalších problémov u iných áut a za iné ceny... Odvtedy som rád, že mám auto za takú cenu akú mám a som maximálne spokojný a nehľadám chyby a auto mi vyhovuje. Na druhej strane nekúpil som si auto na to, aby som teraz hľadal celú dobu, po ktorú ho budem mať chyby a nasilu závady a porovnával, prečo ja to mám a iné značky to nemajú. Iné značky majú kopec iných problémov. Ja by som možno poradil tým chronicky chorým, ktorí si kúpili auto a teraz stále hľadajú chyby a nadávajú,aby to predali alebo podpálili a budú mať pokoj a kúpili si niečo iné ! Kúpou auta s ktorým sú neni spokojní nepodpísali automaticky jeho predajom aj svoju smrť...A kúpili si Rolls Royce alebo navrhli do výroby niečo, čo sa ešte nevyrába a nevyrobilo a bude to podľa ich predstáv a dokonalé. Ja si myslím, že Hyundai je za tú cenu veľmi prijateľný, kúpil som ho preto, pretože na Mercedes alebo BMW nemám a kúpil som auto za takú cenu aj preto, pretože akýkoľvek škrabanec od hypermarketových parkovísk a mestských parkovaniach menej bolí,ako škrabanec na Mercedesi za 40-60 000 €. Samozrejme ak by som na ten Mercedes mal
Keď som si kúpil Hyundai a riešil tie malé problémy, ktoré som spomínal a zisťoval na fóre, či to, čo mám ja robí iba mne alebo aj ostatným, či to majú aj druhí alebo len ja mám vadný kus. Neskôr som zistil, že nie som sám a je to štandardná vec. Zo začiatku som premýšľal, prečo som si radšej nekúpil novu Citroen C4ku, možno by bola lepšia. Dnes prejdem fórum Citroenu a som rád, že mám Hyundai. Skúste Vy, čo nie Ste s autom spokojní pobehať iné fóra a poprezerať si rôzne značky a ich závady, ktoré majú a budete mať pocit, že máte super auto a nie, ako niektorí na Slovensku a v Čechách povýšenecky hovoria, že Hnujdaj alebo hnojdaj... Takže ja len toľko, lebo naozaj ako aj administrátori uvádzali, mám už aj ja pocit, že sa tu účelovo alebo naschvál hľadajú chyby. Samozrejme tým na nikoho nenarážam, myslím to všeobecne... Samozrejme, že závady sa vyskytnú a od toho sú servisy a záruky, ale Hyundai je oproti iným značkám naozaj viac, než dobre na tom...