Sraz New Accent a jiných hyundai aut 12.5. 2012
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Sraz New Accent a jiných hyundai aut jaro 2012
Pokus o vtip
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
- Reklama
Abych to tu vrátil do správných srazových kolejí! Povolil jsem změnu hlasování. Takže pokud ti z vás, co zahlasovali pro ten poslední termín (19.5), a přeci jen by mohli i toho 12.5 můžete zahlasovat znova.. přeci jen to vypadá na to prostřední datum..
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Jo 12.5. plně vyhovuje a přijedu
- Přílohy
-
- Getz_sraz_2011_Zamberk.099.jpg (122.69 KiB) Zobrazeno 1130 x
Getz 1.4 r.v. 2008
Rossi, to je foto z Tankového praporu nebo nový Getz Tím doufám na sraz nejedeš
Citroen Berlingo Multispace Shine, 1,6 BlueHDi 120 MAN6 bílé barvy, září 2016
ix20 1.4 CVVT 66 kW Tricolor reed, březen 2013
NewAccent 1.4 i Alpha Style Indigo blue, duben 2010
Zolda
kdepak Já bych spíše řekl že je to Pevnost Hanička...
Je tak??
kdepak Já bych spíše řekl že je to Pevnost Hanička...
Je tak??
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Marťas, Hanička by to mohla být. Tankový prapor byl myslen ironicky, díky tomu, že sedí na "laufu" tanku.
Citroen Berlingo Multispace Shine, 1,6 BlueHDi 120 MAN6 bílé barvy, září 2016
Ano Martun a Zolda má pravdu. Je to pevnost Hanička . Použil jsem foto z Getz srazu, který se konal vloni na podzim u nás v Žamberku. Samozřejmě Getz vypadá trochu jinak a má trochu slabší plechy
- Přílohy
-
- Getz_sraz_2011_Zamberk.092.jpg (94.11 KiB) Zobrazeno 1091 x
Getz 1.4 r.v. 2008
To by bylo moc pěkný místo na sraz !!!!! Kdyby to tam někdo zařídil, dorazil bych velmi rád tohle jsou dějiny českýho státu, který by stály za zhlídnutí
Určitě bych toto místo vedl v patrnosti na některý z dalších srazů ....
Určitě bych toto místo vedl v patrnosti na některý z dalších srazů ....
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Vůbec žádný problem Vildo Kdykoliv to tady zařídím, stačí se domluvit na termínu
Getz 1.4 r.v. 2008
Taky bych se přidal pokud budeme ještě mít ....
.........
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Pokud bude zájem,tak pevnost Hanička je dobrý tip na sraz.
Je to zajímavé a poutavé místo.Orlické hory jsou plné bunkrů(od malých až po mega-podzemní skoro města.Člověk i dnes žasne nad propracovaností a vybaveností opevnění,promyšleným vzájemným krytím bunkrů,šikovností českých hlav a rukou našich dědů .I nad neuvěřitelnou rychlostí,jakou tato linie opevnění vznikala.I můj děda pomáhal stavět tyto pevnosti.
Je to zajímavé a poutavé místo.Orlické hory jsou plné bunkrů(od malých až po mega-podzemní skoro města.Člověk i dnes žasne nad propracovaností a vybaveností opevnění,promyšleným vzájemným krytím bunkrů,šikovností českých hlav a rukou našich dědů .I nad neuvěřitelnou rychlostí,jakou tato linie opevnění vznikala.I můj děda pomáhal stavět tyto pevnosti.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Vím co říkám, já jsem se tady narodil a na bunkrech jsem strávil dětství. Nevím ale v kterých měsících srazy děláte. Kdybychom se domluvili na příští sraz v Žamberku, tak bych pro Vás naplánoval trasu takovou jako vloni pro Getzáky, nebo podobnou, asi 50km. Zhruba, Žamberk-Pastvinská přehrada-Perovičky-Zemská Brána-pevnost Hanička i s prohlídkou podzemí-Žamberk. Záleží na domluvě. http://www.hanicka.cz,
Getz 1.4 r.v. 2008
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, kamarádi...
včera jsem byli s rodinou na večeři a obhlédnutí Křemešníku. Pro zájemce o rozhlednu: Pípalka stojí, zimu přečkala v pohodě. Hotel funguje v takovém režimu rozjezdu, protože třeba jídelní lístek ještě není stálý a testují co se chytne a co ne. Finální to bude ve druhé půlce dubna - nicméně jídlo otestováno - manželka měla pikantní masovou směs s rýží - hodnotí podle školní stupnice 2. Dcera měla smažený sýr a hranolky - hodnotí 1- protože to bylo absolutně bez oblohy, ale asi by šla doobjednat. Já jsem si dal vepřový steak s grilovanou zeleninou a hranolky - hodnotím to za 1- v podstatě jsem byl spokojen. Vybrali jsem vzorky jak z minutek nejlevnějších (smažák), tak nejdražších (steak), tak hotovek (masová směs). Hotovky se ještě rozšíří a změní, ale to se dovím až v polovině dubna. Jídelníček včetně cen je tady: http://www.cert123.ic.cz/JL01.jpg a http://www.cert123.ic.cz/JL02.jpg .
Co jsem mluvil se zástupkyní šéfové, tak 12.5. není problém - mluvil jsem s ní o obědu a posezení pro cca 30 lidí - bude to potřeba co nejvíce upřesnit - dohodli jsem se na tom, že dám vědět do poloviny dubna. Parkoviště tam jsou tři u hotelu a jedno dole pod sjezdovkou - na vyhrazené parkování koukala divně a neochotně (asi ohledně kapacity, parkoviště nejsou velká) - uvidíme co na to přímo šéfová až to tam pojedu, pokud se dohodneme, 15.4. potvrdit. Je fakt, že tam je ještě lanové centrum a tak tam může být při pěkném počasí docela "natřískáno".
Takže začnu:
1 auto a 3 lidi
včera jsem byli s rodinou na večeři a obhlédnutí Křemešníku. Pro zájemce o rozhlednu: Pípalka stojí, zimu přečkala v pohodě. Hotel funguje v takovém režimu rozjezdu, protože třeba jídelní lístek ještě není stálý a testují co se chytne a co ne. Finální to bude ve druhé půlce dubna - nicméně jídlo otestováno - manželka měla pikantní masovou směs s rýží - hodnotí podle školní stupnice 2. Dcera měla smažený sýr a hranolky - hodnotí 1- protože to bylo absolutně bez oblohy, ale asi by šla doobjednat. Já jsem si dal vepřový steak s grilovanou zeleninou a hranolky - hodnotím to za 1- v podstatě jsem byl spokojen. Vybrali jsem vzorky jak z minutek nejlevnějších (smažák), tak nejdražších (steak), tak hotovek (masová směs). Hotovky se ještě rozšíří a změní, ale to se dovím až v polovině dubna. Jídelníček včetně cen je tady: http://www.cert123.ic.cz/JL01.jpg a http://www.cert123.ic.cz/JL02.jpg .
Co jsem mluvil se zástupkyní šéfové, tak 12.5. není problém - mluvil jsem s ní o obědu a posezení pro cca 30 lidí - bude to potřeba co nejvíce upřesnit - dohodli jsem se na tom, že dám vědět do poloviny dubna. Parkoviště tam jsou tři u hotelu a jedno dole pod sjezdovkou - na vyhrazené parkování koukala divně a neochotně (asi ohledně kapacity, parkoviště nejsou velká) - uvidíme co na to přímo šéfová až to tam pojedu, pokud se dohodneme, 15.4. potvrdit. Je fakt, že tam je ještě lanové centrum a tak tam může být při pěkném počasí docela "natřískáno".
Takže začnu:
1 auto a 3 lidi
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
za mne ja + ma draha polovicka a mozna kluk,to neni ale jiste,pokud by jel tak si myslim nemel byt problem,u nas by to asi resily hotovky,neb smazak ap. a termin mi prichazi v uvahu jen toho 12.5 tak snad to vyjde, jinak byste me museli ozelet.
pro Martun: uz ses dostal k tem konektorum u toho kamose ???
pro Martun: uz ses dostal k tem konektorum u toho kamose ???
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
Domluvíme to teď na srazu .... o takovýhle místo bude určitě velký zájem ( hlavně mezi chlapama )/ross/ píše:Vůbec žádný problem Vildo Kdykoliv to tady zařídím, stačí se domluvit na termínu
Borek píše:Člověk i dnes žasne nad propracovaností a vybaveností opevnění,promyšleným vzájemným krytím bunkrů,šikovností českých hlav a rukou našich dědů
Svatá pravda ..... měl jsem chalupu u Hrádku nad Nisou ( kousek od německé čáry ) a tam stály jen malý bunkry, ale bytelný byly fest pamatuju, jak jeden chtěli vyhodit do luftu, protože stál uprostřed pole ..... přijel pyrotechnik, položil nálože a bum .... rána jak z děla, bunkr nadskočil a neporušenej dosednul zpátky
Cert : Bezva průzkum !!! Doufám, že se všechno vydaří za mě je jídlo dobrý a budu se těšit na další společnou slezinu .... a přijedu sólo
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024