Keď sa rozsype, kúpim nové auto. Nebudem z toho robiť tragédiu. A koniec koncov auto je v záruke, nech sa starajú a zatiaľ som pri reklamácii nemal žiadny problém, a keď bol z ich strany náznak, ono stačilo trošku na nich pritlačiť, povyhrážať sa trošku právnymi dohrami, ktoré si dopredu naštuduješ a zrazu všetko ide, aj prečaľúniť volant originál kožou do 24 h... Neprežívam to tak strašne s tým autom, aj keď som mal závady, zo začiatku ma srali tiež, ale potom som porovnal pomer cena, kvalita, preštudoval iné fóra, iné luxusné značky a zostal som pekne ticho šúchať s nohami pod volantom.
Len pozor brate, nikomu nikdy nič zlé nepraj, pretože osud nikdy nespí a ja som naučený ani nepriateľovi nikdy nič zlé nepriať, pretože každému sa všetko raz vráti ! Tak by som bol strašne nerád, keby sa ti tak stalo kvôli mne, že mne si zlé želal ! Dúfam, že tomu tak nikdy nebude
![Pray [-o<](./images/smilies/eusa_pray.gif)
.
Ja som s autom spokojný a keď sa začne kaziť, podpálim ho, urobím poistnú udalosť alebo ho predám a kúpim iné, aký problém. Nekúpil som zasa auto preto, aby som teraz pozbytok života nespával a riešil, čo sa dodrbe, čo nepôjde alebo čakať, čo sa pokazilo tomu alebo hentomu a kedy sa to pokazí aj mne ! Takú pesničku ešte nehrali, aby mi auto diktovalo život priateľu
Inak k tomu fanatizmu, ja som Hyundai predtým nikdy nemal a nie som fanatik, Hyundai je pre mňa obyčajná značka, ktorá nič pre mňa neznamená, tak ako Mercedes alebo tenisky adidas alebo od vietnamca abikas, beriem to ako vec, ktorá mi má slúžiť, Hyundai ako značku nepoznám a ani ma nezaujali kecy od autobild-Hyundai značka roka a pod... Kúpil som ho preto, lebo som mal na ňom zľavu 3 000 € a práve preto aj k tomu autu tak vlažne pristupujem a nerobím si z neho starosti !
Za tú cenu, za akú sa Hyundai predáva a za tú zľavu, aká mi bola poskytnutá práve neočakávam od auta zázraky. A optimizmus ma bude držať stále, nerád by som bol, keby toto fórum bolo len o závadách a depresiách pri načítaní a otvorení tejto stránky, že čo tu bude aký nový problém.
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)