![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
A jinak se klidně podepisuju pod poslední větu Bembeka
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Moderátoři: 89majlo96, nulda, Moderátoři
Zdar bembeku,bembek píše:Cez víkend som bol v Ostrave. Cesta Košice-Ostarva-Košice + nákupy Baumax, IKEA, Hornbach (+Neviem ako sa volá ten shopping vedľa IKEA).
Celkovo 790,4 km, priemerná rýchlosť 70 km/h, spotreba podľa PP 5,5l/100km. Nerozumiem ako sa niekto nevie dostať pod 7l.
Keď som bol v lete pri mori, spotreba sa vyšplhala na 8,2l/100km. To som ale šiel na trase 1300km asi 1000km po dialnici od 130km/h do 140km/h, plné auto + klíma. Vtedy som mal priemernú rýchlosť presne 100km/h. Aj s hodinovými čakaniami na hraniciach s naštartovaným motorom -práve kvôli klíme.
Jediné, čo mi z toho vychádza je, že tí ktorí sa sťažujú na spotrebu keby viezli mňa, tak ja sa budem sťažovať na ich spôsob jazdy.
Super výlet z Košíc do Ostravy na nákupy.bembek píše:Cez víkend som bol v Ostrave. Cesta Košice-Ostarva-Košice + nákupy Baumax, IKEA, Hornbach (+Neviem ako sa volá ten shopping vedľa IKEA).
Celkovo 790,4 km, priemerná rýchlosť 70 km/h, spotreba podľa PP 5,5l/100km. Nerozumiem ako sa niekto nevie dostať pod 7l.
Poznám pár takých ludí.XMira píše:mnkk: No co, no - odmítni dobrou nabídku - můj kámoš byl kdysi nakupovat autem na jihu francie
No vono k tý zvýšený spotřebě stačí celkem málo, mě překvapuje, že protivítr na dálnici může spotřebu zvednout až o 1,5l/100.Mikkin píše:
Se svym stylem jizdy neocekavam, ze budu mit tabulkovou spotrebu, ale dost me prekvapuje, o kolik je vyssi (i kdyz s plnym autem) a hlavne, ze mesto, i kdyz jedu fakt nejsetrneji co umim se moc nelisi od toho, kdyz jedu vyrazne dynamicteji.
Stando,ty ďáble.standas píše:mam teda 66kw....... když se to trošku nakopne, pak to pěkně svádí k adrenalínovým hrám.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |