ahoj,
Mam dotaz nechal jsem v autorizovanem servisu delat prohlidku v 90. Tis. - vymena vsech remenu a svicek...atd.
Auto jsem prevzal a huci mi motor a citim vibrace v podlaze a pedalech.
Dela to na vsech rychlostech, motor tahne dobre za plynem. Ale ve vysich otackach je to kraval jako traktor....predpokladam ze to neni normalni jev po vymene rozovodoveho a klinoveho remene?
Mam santu 2.4 benzin ctyr valec, cim by to mohlo byt?
rezonance/vibrace po servisu
Moderátoři: miooo, Moderátoři
- Reklama
Re: rezonance/vibrace po servisu
Podla mna je to zlym nastavenim rozvodu (ked hovoris ze ti ho menili) Chod to reklamovat.
SFIII, 2014, 2,2CRDi, 145kw
No zatim to zkousim reklamovat, jenze sem s tim autem prejel z prahy do brna. Technik mi tu rek ze motor jede dobre a ze nemusim mit obavy s tim jezdit. Nicmene jak budu v praze budu reklamovat... Protoze hlavne na dalnici ve vyssi rychlosti ten zvuk je fakt otravnej.
Poreferuju pristi tyden jak se to bude dal vyvijet.
Poreferuju pristi tyden jak se to bude dal vyvijet.
Nazdar.
Možno ti niekde opiera motor alebo výfuk pre zle založený silenblok keď sa ti to prenáša na podlahu a pedále .
Možno ti niekde opiera motor alebo výfuk pre zle založený silenblok keď sa ti to prenáša na podlahu a pedále .
Uvidime v pondeli sem objednan v servisu na reklamaci vyjedem s tim na dalnici a uvidime...
Ahoj tak jsem byl v hyundai servisu a pry to je vlnovec a mozna katalisator...
Pry mi na to nesahli, kdyz ho opravovali, nicmene sem ten problem nemel kdyz sem ji to tam daval do toho servisu.
Nechal jsem to delat v autopalace vysocany, jaky s tim servisem mate zkusenosti?
Pry mi na to nesahli, kdyz ho opravovali, nicmene sem ten problem nemel kdyz sem ji to tam daval do toho servisu.
Nechal jsem to delat v autopalace vysocany, jaky s tim servisem mate zkusenosti?