čo chutí hlodavcom aneb ako si pochutili na kábloch Hyundai
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Re: čo chutí hlodavcom aneb ako si pochutili na kábloch Hyun
Ono asi nic jinýho nezbyde - někde na vrakáči kus izolace z Fabky/Octavky, vystřihnout záplatu a nalepit chemoprenem.... Nechápu, co těm kunám na tom chutná a že se neotráví.
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
- Reklama
Máme doma kunu už nějakej ten pátek, sousedka má slípky a tak tam má asi jídelnu a u nás bydlí. Nyní když už nemáme slípky mi to nevadí (dřív mi to vadilo, slípky bez hlav sice nic nesní, ale ani nesnesou vejce.... ), v obouch autech mám v motorovém prostoru pověšenou fusakli s vlasama a jednou měsíčně je vyměním a zatím mám klídek , je to účinější než spreje a podobné vychytávky....
.........
cert
taky nechápu co jim na tom chutná.. Kór na téhle vatě.. Jo asi tak to vyřeším. Kamarád má plnou buňku různých věcí z aut, tak se tam určitě najde i kus tohoto...
Blesk007
čoveče a to se divím.. říká se že kuna doma neloví... A u nás to platilo!! My ji měli doma ve stodole a slípky byly naprosto v pohodě.. Jen sousedům okolo nás se nějak ztenčovali počty..
taky nechápu co jim na tom chutná.. Kór na téhle vatě.. Jo asi tak to vyřeším. Kamarád má plnou buňku různých věcí z aut, tak se tam určitě najde i kus tohoto...
Blesk007
čoveče a to se divím.. říká se že kuna doma neloví... A u nás to platilo!! My ji měli doma ve stodole a slípky byly naprosto v pohodě.. Jen sousedům okolo nás se nějak ztenčovali počty..
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Márty ..... U Twinga mi kuna takhle vyrvala kus čalounění za motorem ( asi tak 20 cm x 20 cm ) a dělala si z něj pelech na ventil. víku aby nemusela spát na tvrdým, mrcha jedna !!!!
Nimrod v hospodě mi radil psí chlupy .... trs svázaných psích chlupů. Takže jsem se vrhnul na jezevčíka a u pinďoura jsem mu ufaklil nůžkama kousek jeho ozdoby, přidělal na motor a čekal .... no a ráno tam měla pelech znova chlupy nechlupy. Nakonec zabrala stará gumová rohožka před dveře, na kterou jsem přidrátoval past na krysy s kusem salámu .... tu jsem přidělal na ventil. víko a od té doby tam nebyla .... říká se, že jakmile cítí něco podezřelého, tak tam nejde ...
Nimrod v hospodě mi radil psí chlupy .... trs svázaných psích chlupů. Takže jsem se vrhnul na jezevčíka a u pinďoura jsem mu ufaklil nůžkama kousek jeho ozdoby, přidělal na motor a čekal .... no a ráno tam měla pelech znova chlupy nechlupy. Nakonec zabrala stará gumová rohožka před dveře, na kterou jsem přidrátoval past na krysy s kusem salámu .... tu jsem přidělal na ventil. víko a od té doby tam nebyla .... říká se, že jakmile cítí něco podezřelého, tak tam nejde ...
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
U nás na půdě strašívaly kuny po dlouhá léta. V noci se ozývaly podivné, tajemné zvuky. Když to na ně přišlo, honily se nám nad hlavami jako fotbálisti za mičudou. Pak k nám přišly odněkud kočičky. Kocour Fanda se usídlil někde na půdě. Musel tak udělat pořádek, protože od těch dob jsme už o kunách neslyšeli.
Ford Mondeo TDCi 96 kW, Euro 4
Elantra, model 2004, CRDi (zůstala v rodině)
Dříve: Accent, model 2003, CRDi (zůstal v rodině)
Elantra, model 2004, CRDi (zůstala v rodině)
Dříve: Accent, model 2003, CRDi (zůstal v rodině)
čoveče, sepsals to jak pohádku! i s dobrým koncem
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Poznám dvoch známych čo majú hyundai i20 a i30 kombi a majú rovnaký problém. Ide o to, že hyundai je ekologická značka takže používajú napr. eko farby. Na izoláciu káblov používajú nejakú zmes vyrobenú z kukurice, takže preto to myšiam tak chutí. Ja mám hyundai i30 a raz som tam našiel stopy po kune. Používam spej a zatiaľ je to dobré no kolega kupuje už rušičku.